Jump to content

bosalin

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. bosalin

    Putovnica

    Je li nakon odjave prebivališta u Republici Hrvatskoj potrebno mijenjati putovnicu kojoj nije istekao rok važenja? Hvala.
  2. Vjerovatnoća da sam odjavljen je mala, al' tko zna. Moji kažu da nitko nije dolazio niti je što stizalo na adresu. U slučaju da traže osobnu, a da je ona poništena, kazna je 5000 kn? U kom roku se to mora/može platiti ili se ide na sud? Mnogo Vam hvala za pomoć!!!!!
  3. Ako koristim praznu RH putovnicu vjerojatno će me pitati za osobnu. Ako je pokažem to onda spada u služenje nevažećom osobnom?
  4. Hvala za odgovor! Lijep pozdrav!
  5. Hvala za odgovor. Bliže mi je otić u Hrvatsku nego do konzulata. Ako sam Vas dobro shvatio mogu koristiti važeću srbijansku putovnicu da udjem, obavim neophodno i izadjem iz Hrvatske?
  6. Pozdrav, zamolio bih za pomoć i savjet. Već dulje vrijeme živim u Srbiji, a nisam odjavio prebivalište u Hrvatskoj. Želio bih otići u mjesto prebivališta odjavit se. Posjedujem hrvatsku osobnu, kao i važeću putovnicu koju do sada nisam koristio. Posjedujem i srbijanski pasoš sa adresom u Srbiji. Iz Hrvatske sam izašao s osobnom. Kako nisam siguran da nije urađena odjava prebivališta po službenoj dužnosti, u kom slučaju bi mi osobna bila nevažeća, interesira me smijem li za ulazak u Hrvatsku koristiti praznu putovnicu ili srbijanski pasoš? Šta mi je bolja varijanta? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija