Jump to content

vekkica

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Bok, trebao bih informaciju vezano za etažiranje zgrade u kojoj je jedan stan državno vlasništvo iz razloga što bi svoj postojeći stan proširio na tavanski prostor Naime, moj stan je na zadnjem katu i ima prostora da se proširi na tavanski prostor. Susjedni stan je isto tako proširen no to nije etažirano. Može li se uopće proširiti stan sa potpisom trenutnog stanara u stanu u državnom vlasništvu i nakon toga etažirati ista zgrada sa potpisom tog trenutnog stanara? Ako se može koje su konkretne procedure vezane za ovaj postupak? Lp
  2. Poštovani, trebao bih informaciju vezano za narudžbu robe i povrat novca od iste. Situacija je sljedeća... prije gotovo 4 mjeseca je naručena haljina za vjenčanje i ona još nije stigla u dućan iako se dan vjenčanja bliži. Haljina je plaćena avansno 50% i kada smo mi zatražili povrat novca jer nismo vidjeli haljinu niti 4 dana prije vjenčanja oni su to odbili napravit jer se povlače za neki ugovor koji nitko nije potpisao da smiju isporučiti i jedan dan prije datuma kojeg nitko nije definirao, nego su samo pitali kada je vjenčanje. Možemo li mi kada vidimo haljinu i shvatimo da nam ne odgovara, tražiti povrat novca?
  3. ja za ovo pitam jer ju niti neću zganjat ako mi ju ukinu zbog ovih stvari. zato me zanima. nek se oni fučkaju onda
  4. dobro a ako nisam? ili ne želim nasljediti? a nema drugih nasljednika? da dam državi? ili ako hoću platiti a da mi ovo ostane kao pravo? mislim zakon je katastrofično rupičast. ili se oženim? što onda? dobijem slučajno dijete? bit će: e gle frende idiot si kak ne kužiš da imamo ogroman prirodni prirast, kako si se samo sjetio raditi djecu? ajd da ti uzmemo natrag subvenciju.
  5. znači platit porez i na nasljeđenu nekretninu, ostat bez subvencije i još platit za prvu nekretninu kada se kupi? kakve smo mi sreće koliko samo novaca imamo. O Hrvatsko lijepa li si
  6. Bok, zanima me nešto vezano za ovu subvenciju koja bi trebala biti sredinom godine... pročitao sam prijedlog zakona no nisam primjetio da se negdje spominje dio ako se kupi nekretnina kao samac, i onda se oženi primjerice za 2,3, godine a žena ima neku nekretninu na sebi. Što onda?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija