Jump to content

despot

Korisnik
 • Broj objava

  15
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Ta Izjava je potrebna radi brisanja očinstva,i priznavanje oca,silovatelja koji je stvarno biološki otac. Ima li primjer takve IZJAVE i što sve mora biti sadržano. I što je sve potrebno priložiti za brisanje očinstva? Poštovanje...
 2. Pravna pomoć...

  Pitam, ima li negdje ili kome da se obratim,za bezplatnu pravnu pomoć. Radi se o dugu,koji ja lihvaru ne mogu nikako vratiti jer se služi čitavo vrijeme laganjem i varanjem. Nisam u mogućnosti platiti,jer sam u mirovini,bankrotirao i mirovna opterećena i preko dozvoljenog,pa se snalazim kako umijem. Ako ima molim da mi se javi,kome da se javim. Pozdrav!
 3. Incest

  Pa ako je silovana,sestra,i tajila da je to,i otkrilo se,mada se sumnjalo,i dijete-čovjek punoljetan,branitelj ima 46 godina,a žena nakon nekoliko godina upornog zahtjeva za kontrolom odbija,i nakon čitanja-tu na internetu a saznalo se za krvne grupe kontrola pokaže da nije iz bračne veze nakon čega i priznaje što se dogodilo-i živeći u braku tolike godine a dijete nije iz tog braka. Tužiti za silovanj-incest,tužiti za razvrgavanje braka,i nanešene boli. i tužiti za priznavanje očinstva,i naknadu zbog prevare,i uzdržavanje-jer razvod će biti siguran.... Želi se znati,ima li to osnova,i jeli to moguće sad? Treba pomoć,savjet... Hvala na javljanju.
 4. Incest

  Ako je nedvojbeno utvrđeno,da je počinjeno rodoskvrnuće,drugo koljeno,dugi niz godina žena je skrivala to napokon nakon mnogih zahtjeva jer je bilo očito,je priznala da ju je brat silovao....i rodilo se dijete sad momak,ima li muž pravo tužiti počinitelja,i ima li pravo ukoliko sve se dokaže tražiti naknadu... Pozdrav!
 5. Očinstvo-brisanje

  ...molim ako možete dati napitak,kome i formu zahtjeva poslati da se stvarni biološki otac upiše u rodni list. ....i što je potrebno dostaviti? ...hvala
 6. Zastara

  Da, Istina je,hvala Vam na odgovoru,ipak ću obavijestiti sud i po redu složiti tijek i postupanje u tom Ovršnom sporu. Pozdrav!
 7. Zastara

  Prijedlog Ovršni Vjerovnika B2 Kapital d.o.o.,i Javno bilježničko RJEŠENJE O OVRSI na kjoje se mogao staviti obrazložni PROGOVOR u roku 8 dana,nije. Rješenje o ovrsi od 16. 08. 2017 godine. Mislio sam po slijedu kako sam opisao da ipak i sad pošaljm PRIGOVOR.... i ako će vjerovatno biti odbačen.
 8. Zastara

 9. Zastara

  Poštovani, želim pitati,jeli ima mogućnosti tražiti ZASTARU za kredit. Prikazat ću redom termine,vrijeme podizanja kredita u Erste& & steiermarkerische bank d.d. Rijeka. Anuitete otplaćivao dok sam,i uvijek kad sam zaposlen bio,su odbijali. Kad sam prestao biti zaposlenik,i višak nisam imao mogućnosti nastaviti plaćati anuitete. Kredit,podignut 29.11.2007 godine. 24.06.2006 godine Banka šalje poziv za plaćanje-OTKAZ KREDITA.kako nisam uspio uplatiti dugovanje,Banka je kako je i rekla u Pozivu pokrenula pravne radnje za naplatu potraživanja. Ovršni postupak Prijdlog 20.04.2010 i 17. 06. 2010 godine Odvjetničko društvo HANŽEKOVIĆ,RADAKOVIĆ & PARTNERI Javni bilježnik,zAGREB Kako se nije mogao naplatiti dug,osobno se pismom obratio Marijan Hanžeković 09.05.2013 godine u svezi Ovršnog postupka. Ni tada nije bilo mogućnosti za naplatu duga jer nisam mogao naći posao,i ako sam Hrvatski branitelj. Banka,ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK DD šalje Obavijst 16. 09.2015 godine o prijenosu potraživanja društvu B2 KAPITAL d.o.o. Zagreb. Mogućnosti za uplatu bilo kakvog iznosa,kao vraćanje duga nije bilo,jer treba se snalaziti za životnu prostu reprodukciju,a posla ne mogu dobiti i B2 KAPITAL d.o.o Zagreb,preko Javnog bilježnika iz Vinkovaca pokreće Ovršnu stvar 24.07 2017 godine. Ja i dalje ne radim i nemam prihoda niti imovine. Moram reći da na sve ove pozive,u početku sam se odazivao,kako ni do današnjeg dana nemam ozbiljan posao nisam na Ovrhe reagirao ni prve niti na ovu posljednju. Primanja nemam,imovine nemam. Mogu li znati,i može li netko tu bilo kakav komentar dati,i imam li ikakve mogućnosti da se riješim toga balasta,radi se sad o iznosu od 20.000,00 kn. A i godine idu.... Hvala za odgovor,ako netko može se snaći u ovom tekstu i Lijep pozdrav!
 10. Brisanje fiducije

  Nema tu druge Zahtjev nadležnom sudu da na temelju brisovnog očitovanja,izda rješenje grutnovnici da izvrši risanje upisa. Tata nema šta potpisivati brisovncu,jer on je dug izmirio,a brisovnicu kao potvrdu toga daje Štedno.kreditna. U gruntovnici Vas muvaju....
 11. Brisanje fiducije

  Pa ako imate BRISOVNO OČITOVANJE,mislim da vi zapravo i nemate problem,nego to očitovanje odnijeti u Gruntovnicu,ili sa tom Brisovnicom kao prilogom,podnijeti nadležnom sudu ZAHTJEV da izda Riješenje za brisanje upisa,ako ste Vi nasljednik,...Brisovnicu daje zajmodavatelj! Ako ima pravnik neka ovo demantira... Trošak,brisanja je bio 250,00 kn.
×