Jump to content

Darkregion01

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U riješenju suda kojeg sam dobio piše da se ja oslobađam krivnje i da sud na temelju iskaza i dokaza ne može utvrditi moju krivnju za počinjenim prekršajem,a jednako tako prihvaća i izjave oštećenika kao mogućom . Nijenaveden krivac.
  2. Do nezgode je došlo tako da su po tvrdnji policije i zapisnika oba vozila prošla kroz crveno,a učesnici nezgode tvrde da su prošli na zeleno.
  3. Poštovani, imao sam prometnu nezgodu (veća šteta).Dobio sam prekršajni nalog na kojeg sam se žalio i sudac je donio pravomoćnu presudu bez prava žalbe u kojoj se ja oslobađam krivnje. Što je super Prije toga sam štetu prijavio i dobio izvid štete. Poslao sam svom osiguranju kopiju odluke suda i zatražio mišljenje koje je moje prava u nadoknadi štete. Odgovor sam danas dobio od osiguranja koje me obavještava, citiram: "da temeljem dostavljenog riješenja prekršajnog suda nije moguće utvrditida je naš osiguranik počinio prekršaj, te uzrokovao štetni događaj. Drugim riječima, nema dokaza o krivnji našeg osiguranika" završetak citata. Napomena ,da u prekršajnom postupku svi učesnici su dali iskaz pred sudom i potvrdili svoje iskaze kao u policijskom zapisniku, da skratim rekli su da nisu krivi, Moje pitanje glasi da li postoji neki legalni način da naplatim štetu od osiguranja na temelj presude suda u kojem se ja oslobađam krivnje. I još me nešto muči, zašto sam ja jedino okrivljeni, šta policija po službenoj dužnosti nije trebala podići prekršajnu prijavau protiv obojice učesnika prometne nezgode? ( u stvari neznam da li protiv suprotne strane podignuta prekršajna prijava) Unaprije se zahvaljujem na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija