Jump to content

VenomusFlower

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Eto hvala svima na pomoći. Na kraju je sve bilo uredu. Jesu me onako iz znatizelje pitali što sam tako dugo cekala ali ništa službeno ili strasno, i bili su jako ljubazni.
  2. Puno hvala na odgovoru (: Znači koliko sam skužila, trebam donjeti novu fotografiju, certifikat pod redovnim postupkom od 79,50 kn te staru isteklu osobnu iskaznicu!? Što je sa biljezima, znam da su se prije uzimali na šalteru ali nisam nigdje na stranici vidjela da se spominjali.
  3. Eto, što da kažem. Nisam uopće obraćala pozornost i tek sam prije koji mjesec skužila da mi je osobna istekla. Inače nigdje ne idem, možda ono, do trgovine il tako nešta, više sam osoba koja vjesi po kući ili po kompjuteru, nisam imala potrebe igdje koristiti osobnu tako da se nisam obazirala. A kad sam skužila prije koji mjesec, stalno sam gledala ono uskoro ću, sljedeći ponedjeljak ili slično i tako je vrijeme proletilo. A i moram priznat da me već sad duže vrijeme strah uopće i otići jer nisam sigurna hoću li dobiti neku kaznu ili nešto, neam novaca, što je još bolje. -.- I sad, da li ja uopće spadam pod produživanje osobne ili izradu nove!? I koje bi dokumente uopće trebala?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija