Jump to content

Stipe0807

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. A sta kad uredno sve placas i vratis zaostatke I uredan si 2 godine a ona I dalje ne skida ovrhu, kome ds se ja zalim,imam drugu obitelj I koci mi egzistenciju I ne mogu dignuti kredit za stan jer I dalje imam redovnu ovrhu na placu, kakva drzava, majko mila
  2. Bio sam duzan,nisam imao mogucnosti,iskreno ali nema veze,podignuta je ovrha za naplatu zaostataka I kamate, digao sam kredit I sve rijesio, proslo je 2 godine I uredno podmirujem obaveze, nisam nista duzan, sa njom se neda pricati I nece skidati ovrhu,placam fini 180 kn svaki mjesec ,blokiran budem po 15 dana od place do place, ne mogu raspolagati svojim novcem I dozvoljenim minusom,to narusava egzistenciju nojoj drugoj obitelji I zanima me sta da ja radim, postoji li neki odvjetnik tu koji bi se toga prihvatio jer ovo je teska nepravda da mi fina uzima pare,da sam blokiran a, uredan ???
  3. rijesenje je pravomocno i pise u njemu da sam ja duzan placati alimentaciju do djetetove 18 godine ili kraja skolovanja ...., ali radi toga ja cu jos 10 god placati naknade fini , biuti 10 godina blokiran , nemam dugova po alimentaciji i nudio sam rjesenje da napravim trajni nalog i sada nemam para za odvjetnika ali mislim da postoji rijesenje da ja nemam ovrhe jer mene to koci za bilo kakav kredit kada sam u blokadi 3 dana u mjesecu .....i sada se desilo da sam dobio placu ....13 -og u mjesecu ,a ovrha ide sudski na naplatu 10-og , 13.10.2017 petak ...eto ja cu tek u utorak 16-og dobiti svoju placu , sve dugove sa zateznom kamatom sam platio i sada ostaje alimentacija koja dolazi shodno svaki mjesec koja mi se uredno skida ali preko Fine ! sta da ja tu radim !?
  4. Pitao sam odvjetnika jednog,pa mi govori da mi treba rješenje o ovrsi po kojoj je ovrha podignuta,dakako riječ je o zaostalom djelu koji sam podmirio i platio masne kamate, nadalje ja samo moram biti uredan svaki mjesec,a ona to ne zelim skinut jer joj je tako sigurno, ako nemam riješenje o ovrsi,ono mora biti na sudu zar ne ?
  5. Poštovani,naime platio sam dug po alimentaciji sa svim kamatama i nadalje sam uredan ali ovrha sa suda stoji, šta sad ? Ako mlada dama ne želi skinut ovrhu ne mora ???? Znači ja ću još 10 god biti blokiran ?
  6. Poštovani , molim Vas da mi objasnite jer ja nemogu sebi doći , ovakvu pljusku nisam dobio u životu ,(ukratko) imao sam ovrha 116.000 kuna ,dignuo kredit , zatvorio ovrhe,ali moje ovrshe su bile 107.000 kn sa standardnim naknadama , nadalje uvidom u specifikaciju plasmana kredita banka mi je dala isprintano gdje je islo i kome koliki iznos (izvod po tekućem računu od banke ) koji je besplatan jer u Fini biste to platili masu,uvidio sam da mi je Fina uzela za naknade 9000 kuna iako je 175,00 kn po ovrsi neka cjena naknade , naime radi se o alimentaciji koju nisam placao jer nisam radio , i ok , pridinosio sam kako jesam ali to je zavrsilo na sudu,ok platio sam svoje i bivsa je presretna kao i ja jer se radi o mojem djetetu ali zašto i kako je Fina svaki mj. meni otvarala novu ovrhu na taj iznos alimentacije ,i naknada za svaki mj je 175,00 kn u prosjeku,puta 4 god .... 9000 kn ..., nije mi jasno zasto !?
  7. Poštovani , evo prvi put sam ovdje pa ako nešto zeznem nemojte me obrisati ali mislim da dobro radim , eto ja sam imao 116.000 kuna ovrha ,dignuo sam kredit 16.06.2017 i Fina mi je pokupila novce sa tekućeg,specifikacijom naplate svaka ovrha kroz naknadu košta oko 175 kn , meni se desilo sljedeće radi se o alimentaciji 4 god,iznos 1150 kn , i taj iznos se svaki mjesec ponavljao kao nova ovrha, Fina je svaki mj. uzela 175 kn , i nakon 50 mj , platio sam im oko 9000 kuna naknada, kako je to moguće !?!?!?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija