Jump to content

Dea5

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da li postoji neki konkretan zakon ili pravilnik na koji se možemo pozvati samo vezano uz njihovu promjenu brojila bez našeg znanja i prisustva? U njihovom pravilniku piše da su dužni obavijestiti o promjeni putem javnog priopćenja (radio i sl.) što je smiješno. I hvala na savjetima
  2. To sve je njima rečeno i ne žele priznati mogućnost da je došlo do pogreške nego tupe da je prošlo kroz sat i mora se platiti. Potrošnja od 2012. godine je 108 kubika tako da ovo stvarno nije moguće. Prigovor sam napisala i nisam dobila pisani odgovor u roku 15 dana. Vjerojatno misle da ga nisu dužni poslati jer sam bila tri puta kod njih. Nakon 2 mjeseca poslali su normalan račun za vodu sa prepolovljenim dugovanjem opet bez ikakvog objašnjenja. Po toj logici mogu pisati stanje koje god žele ljudima na vikendicama i onda kasnije po računima opet pisati što god žele pod izlikom da je voda prošla kroz sat. Radni nalog za promjenu brojila sam čekala da pošalju 2 dana i sigurna sam da je napisan u trenutku kada sam ga tražila. Zanima me da li je moguće žaliti se nekom drugom prije nego mi pošalju ovrhu za to?
  3. Radi se o vikendici u kojoj su svi ventili do našega dolaska uvijek zatvoreni (da se cijevi nebi zaledile). Bez ikakve najave i radnog naloga promijenjen nam je vodomjer usred zime dok nas nije bilo. Kada smo nedavno došli na satu je bilo određeno stanje (u međuvremenu su nam susjedi rekli da nam je sat promjenjen) ali nama to nije bilo sumnjivo jer nema ništa čudno u ugrađenom brojilu sa određenim stanjem. Tek kada je stigao račun za sljedeći mjesec shvatili smo da ispada da je sva potrošnja na satu naša. Radi se od 140 kubika potrošenih u mjesec dana na kući u kojoj su zatvoreni ventili. Nigdje ništa ne curi i sat se dalje normalno vrti. S obzirom da se to dogodilo na prvom sljedećem očitanju nakon promjene vodomjera i od tog stanja do danas sve je normalno što može značiti samo da je vodomjer postavljen s tim stanjem zanima me da li je stvarno u redu da nam promjene brojilo dok nas nema i ja moram prihvatiti što god pisalo u prvom sljedećem očitanju i bez prava prigovora (koje bi rezultiralo ičim osim što mi priča o drenaži 142 kubika i kako to može proći neopaženo u centru mjesta)?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija