Jump to content

zbunjena55

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. puno, puno hvala, za sada nebi imala vise pitanja ako mi jos nesto bude nejasno bit cu slobodna opet pitati...hvala
  2. puno Vam hvala na odgovorima, da Vam malo priblizim slucaj, radi se o tuzbi za naknadu stete i isplate, ali smo i mi pokrenuli istu tuzbu prema njima, pa ce se ishod tek vidjeti..isto cu pripomeniti da nisam jedina tuzena vec i dio moje rodbine, ali je samo na mojoj nekretnini plomba.. kazete da nemam pravnu osnovu za tuzbu jer mogu raspolagat nekretninom, ali se pitam kako kad je u svrhu prodaje, a to me koci?
  3. smatrate li da ako je ZK Sud odbio plombu kao neutemeljenu, a oni su se zalili, da ce biti i zalba odbacena? imam li osnove za tuzbu usljed nanesene stete (izgubila sam neke kupce)
  4. hvala Vam puno na odgovoru... znaci li to da nakon skidanja plombe me jos moze cekat i zabiljezba spora?-ako sam dobro shvatila? a za ovo da mogu prodat, mogu ali nece nitko da kupi radi takvog vlasnickog
  5. hvala na odgovoru, - znaci ako odluka po zalbi bude uskoro (odbijena) onda se i plomba skida automatski? - da, to je plomba na nekretninu, koja nije u nikakvoj vezi sa sporom - ne mogu nekretninu npr. prodati, jer mi stoji tu ta plomba, a nitko ne voli takve vlasnicke listove zar ne?
  6. molim da mi netko odgovori, ukoliko mi se stavi zabiljezba nekog spora na nekretninu, koja apsolutno nema nikakve veze sa sporom, a pritom mi se onemogucava raspolaganje mojom vlastitom imovinom, i ZK Sud taj prijedlog odbije, da bi doticni ulozili na to zalbu, zanima me koliko je potrebno da se ta zabiljezba skine sa vl. lista kako bi on ponovo bio uredan....napominjem i to da oni koji su to stavili imaju osobne interese, nista vezano za navedeni spor...hvala na odgovorima
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija