Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Monika1717

Korisnik
 • Broj objava

  14
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Ograda

  Sigurno ? Jer je elaborat vec napravljen i arhitektica i jb su rekli da je ok i da je samo sad pitanje dvorista ....
 2. Ograda

  A moze li se etazirati s takvim stanjem svari ?
 3. Ograda

  Nema ovo zadnje, koje su mi sad opcije?
 4. Prigovor 15 dana

  Eh to znam i ja, zanima me s pravne strane kako se to gleda
 5. Ograda

  Ima rukom pisano izmedju nas dvije ovjereno kod jb
 6. Ograda

  To nije moguce jer ta zena to ne zeli, oce da u zk ostane pola pola
 7. Ograda

  Nakon kupoprodaje jednog dijela nije doslo do upisa vlasnistva
 8. Prigovor 15 dana

  Ispricavam se, mozda sam se malo nejasno izrazila, u kontaktima na webu imaju dva maila x@x.com i y@y.com . u uvjetima im stoji prigovore slati na y@y.com . medjutim kako sam slala puno slika taj yy vraca mi se kao neisporucen i saljem mail na xx. Kratko receno , obavijestila sam trgovca o prigovoru ali ne na mail koji je on naveo za prigovore, trebam li smanjiti broj slika pa poslati na yy i opet cekati novi rok, ili moze i ovako?
 9. Ograda

  Pogledala sam sada u zk i upisana sam kao vlasnica 1/2 cestice, ali u svom vlasništvu imam 2/3 nekretnine, koliko mi dvorista pripada?
 10. Prigovor 15 dana

  Trgovina ima u kontaktu na web stranici navedene 2 mail adrese, u uvjetima poslovanja pise prigovore slati na jednu od te dvije, kako saljem dosta slika da se vidi tocno sta je problem slanje na tu adresu nije uspjelo zbog velicine maila tako da sam poslala na drugu adresu, ... vec prolazi onaj zakonski rok od 15 dana i nema odgovora, pitam se jesam li pogrijesila sto sam slala na drugi navedeni mail, i sto sada napraviti?
 11. Ograda

  Dakle ako sam ja postala suvlasnik 2/3 objekta, imam pravo potrazivati i 2/3 okucnice ..? Kupovinom tog jednog dijela kupila sam i odgovarajuci udio okucnice?
 12. Ograda

  Ako bi ograda bila na mom dijelu ? Pretpostavljam da ne? Bez obzira ako joj zaklanja pogled ili smeta iz bilo kojeg drugog razloga? U zk je upisano kao zajednicko dvoriste, bez podjela i omjera, zanima me koliko meni pripada zakonski ako bi se islo u tocnu podjelu?
 13. Ograda

  Trece pitanje, ja i suvlasnik svaki imamo po jednu etazu i pola podruma iste kvadrature, polovicu podruma sam ja njoj isplatila tako da je podrum sada moj, dvoriste se nije uopce spominjalo, zanima me imam li ja pravo na dvoriste u omjeru vlasnistva nekretnine dakle sada 66-33, ili ide 50-50?
 14. Ograda

  Dvoriste je podijeljeno fizickom crtom izmedju dva vlasnika, zanima me mogu li ja na svoju ruku podignuti ogradu na crti razgranicenja (dali betonsku, zicanu, cemprese i sl.) ili mi treba suglasnost? Drugo pitanje, na prizemlju ima terasa od suvlasnika i omedjena je niskim zidicem, dvoriste na tom dijelu oko terase je moje, kome pripada taj zidic?
×