Jump to content

Kimi_klc

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Nazvala sam Eos matrix ne govoreći o kojoj osobi se radi. Rekla sam joj da oni nisu ovrhovoditelji na Očevidniku, nego Diners. I blesavo sam pitala ukoliko dignemo kredit da zatvorimo sva dugovanja, uključujući i vaše, i to uplatimo na finu, hoćete li vi dobiti novac iako je ovrhovoditelj Diners? Žena je odgovorila da možemo i tako i da će oni dobiti novac, ali da je to jako dugi proces i da treba i do mjesec dana da oni dobiju novac. I da je naravno puno bolje njima uplatiti na račun. Ali, rekla je da ta mogućnost postoji. Također, rekla je da se iznos na Fini razlikuje od onoga kod njih zbog kamata. JESMO LI DUŽNI PLAĆATI TU RAZLIKU PREMA ZAKONU RH? Ljudi, kome se obratiti za pomoć više? Kako saznati iznos koji moramo dignuti u banci?
  2. Hvala Brko1122. Da, nas je upravo i strah toga, netransparentnosti. I mi bismo im rado i platili sve da smo mirni, ali se bojimo bez odvjetnika s njima išta razgovarati. Nas upravo zanima zašto se nisu upisali kao ovrhovoditelji ako zakonski to mogu. Ono šta nama treba je iznos koji treba uplatiti. Jer mi znamo ukupni iznos na fini i toliki kredit bi dečko dignuo, uplatio fini i sve riješio, ali ovi Eos Matrix su preuzeli dug i više ne znamo šta i kako. Najviše me je strah tih zateznih kamata. Nama je nebitno jel plaćamo Dinersu ili Eosu, samo da to riješimo.
  3. Lijepi pozdrav svima! Hvala Vam što pomažete građanima svojim savjetima. Iznijela bih i svoj slučaj, kako biste mi pomogli korisnim savjetom. Naime, radi se o mom dečku koji ima 6 ovrha, 2 kredita i naravno blokirani račun. Sada je u mogućnosti otplatiti sve dugove i odblokirati svoj račun. Sa svim ovršiteljima je postignut dogovor, osim s Diners Card klubom. Išli smo u Finu i izvadili Očevidnik ovrha. 5.6.2015. ovršen je od strane Erste card cluba i oni su navedeni kao ovršitelji. Paralelno s time, mjesecima ga nazivaju iz Eos Matrixa i maltretiraju da uplati bilo što. Dobio je pred neki mjesec samo dopis da je Eos preuzeo dug od Dinersa, tj Erste card cluba. Pročitala sam Vaše postove, u kojima stoji da Eos mora biti upisan kao ovršitelj, a Diners povući ovrhu, ako je dug prodan. Radi se o iznosu 9148,40kn. Već dva dana bezuspješno pokušavamo doći do Dinersa, da saznamo je li dug prodan. Nakon stotinu poziva, uspjeli smo doći do žene u Dinersu koja nije htjela reći da je dug prodan, nego je dala broj telefona od Eos Matrixa. Dečko je nazvao ne znajući da su to oni. Kad se s druge strane javila sekretarica i rekla dobili ste Eos matrix, dečko je poklopio. Jer nam je izuzetno ljubazna žena u Fini savjetovala da s njima ne komuniciramo i ne uplaćujemo išta, jer uopće nisu upisani kao ovršitelji. Planiramo uzeti odvjetnika, da nam pomogne. Dečko planira dignuti kredit kojim bi zatvorio sva dugovanja i riješio svoju situaciju. Strah nas je to učiniti, jer bi taj novac mogao otići bilo kuda, a ne niti Dinersu niti Fini, niti Eosu. Molim Vas, dajte nam savjet što da dalje učinimo. I zanima me ima li Eos matrix pravo zaračunati svoje kamate ili smo dužni platiti prethodno navedeni iznos koji je naveden u Očevidniku o redoslijedu plaćanja na Fini? Unaprijed hvala na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija