Jump to content

dunjas

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pouka: ne mozes vjerovati zaposleniku banke, jer kazu mi sad, mozda je.bio neki.pripravnik na.salteru.
  2. On je dug podmirio i 5.3.2012. je zatvoren racun, ali mu nisu rekli da postoji taj trosak Ovrsnog postupka koji je.prethodno bio pokrenu, ali nije proveden jer je podmirio dug. I sad mi kazu u banci da.je.njihov propust bio sto mu to tada kad.je zatvoren racun nitko.nije rekao. Dakle on dodje.u banku i plati i pita je li sad sve podmireno, oni kazu da. Njegova greska je kazu mi sad u banci sto nije trazio.potvrdu jer se taj trosak postupka.knjizi.negdje drugdje pa.bi.ga.valjda.onda vidjeli. Uglavnom.oni.priznaju taj propust, ali ja.ipak.to.moram.platiti. U odvjetnickom.uredu mi kazu da su ih vise puta upozoravali na.taj problem, ali stalno se.ponavlja. Zamislite dodjete u banku, platite i pitate je li sad.sve podmireno, zatvorite racun i onda se oni nalon 5 godina.sjete da.postoji trosak.postupka i jos i zaracunaju.kamate do danasnjeg dana. Pa to nema ni u Burundiju.
  3. Ostavinska je provedena. Naslijedila sam stan, mirovinu, kredit u Erste banci, minus na tekucem u istoj banci. Nista od Hpb.
  4. Odvjetnicki ured mi je poslao opomenu pred utuzenje u ime HPB za pokojnog supruga. 2011.g imao je 1600 kn duga u toj banci. Dug je podmirio, cak i nesto vise uplatio radi kamata. Sjecam se da je pitao tada u banci je li sve podmireno, oni su rekli da je. Suprug je umro 2015.g. Jucer dobijem tu opomenu i zovem banku i kazu mi da je to trosak postupka odvjetnickog ureda koji su oni tada pokrenuli, ali eto nazalost to mu tada u banci nisu obracunali kad je podmirivao dug. Trosak postupka je 479 kn, s kamatama 800. Savjetuju naravno da platim, ali cak.ako je to zakonski moguce, smatram da je moralno dno dna. Da platim ili ne?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija