Jump to content

Mima444

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Mima444 objavio

  1. Sve ukupno ima 99 m2 mog zemljišta,prednji dio kuće mu je 80 cm u mom.Imam odvjetnik,njegov odgovor je budemo se zalili,a meni troškovi idu.ja sam vlasnik od 2013,a susjed od 2014 .moja je kuća u potpunosti legalizirana i svi pomoćni objekti.
  2. Kuća je gradena 80 tih,postupak legalizacije nije pokrenut.Sutkinja je došla na očevid sa njihovom odvjetnicom i nije nas htjela uopce poslušati.Meni ne treba taj dio na kojem je kuca ,samo mu ne mogu dati ti još svog dvorista .On hoće cijelom duzinom gradilišta zemlju,iizmeđu nas postoji ograda koja je sagrađena prije 30 god. I on tvrdi da je još iza ograde njegovo,i smo za dogovor al s njim se ne može razgovarati.Tri puta je izjavio da taj dio zemlje ne posjeduje i da je to naše. On tom dijelu koji traži iza ne može pristupiti ,samo kroz naša ulazna vrata. Misli da ce on to dobiti i da ce moći ulaziti u naše dvorište kad on hoce.Kad smo mu rekli da može raditi fasadu na kući ali da nam pošalje pismeno tko će raditi radove ,koliko će trajati radove da mi znamo jer ce se radit iz našeg dvorišta ,pokazo je srednji prst i poslao u pm pred sutkinjom.
  3. Susjed me je tužio za među,izlaskom sutkinje i geodete na teren,sutkinja je bila izrazito neugodna prema meni i rekla da u drugom izlasku na teren mi možemo dokazivati svoj posjed i zvati svjedoke koje hoćemo ,ona ce njemu dati kako je streha kuće jer je takav zakon.Izmjerom geodete utvrđeno je da je pola njegove kuće na mome i sad on još traži 90 cm još od moga dvorišta.Priložio je gr.dozvolu kao dokaz ,međutim kuća je 10X12 a dozvola izdana za 10x10 m ,što znači da je kuća ilegalna.Isto tako je sutkinja izjavila da to bude njegovo zemljište a mi da ga održavamo i kosimo i da če se to njemu odmah upisati u katastar kad bude rješenje gotovo,što je za mene apsolutno neprihvatljivo.Što mi je činiti , pošto se meni stvaraju troškovi za nešto što nisam kriv ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija