Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Željka Eleonora

Korisnik
 • Broj objava

  2
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Denacionalizacija - rokovi

  Lijepo molim informaciju sa li se još uvijek može podnijeti zahtjev za denacionalizaciju, odnosno na koji se način može od Grada Zagreba tražiti povrat imovine. Isto tako da li se po tom pitanju išta promijenilo ulaskom u Europsku uniju ?
 2. Posuđen novac za kupnju stana

  Poštovani, prije nekoliko mjeseci posudila sam izvjesnu svotu novca prijateljici za kupnju stana. Obečala je isti vratiti kroz par mjeseci kada digne ne namjenski kredit. Stan je kupila ali je u međuvremenu ostala bez posla i nije uspjela realizirati ne namjenski kredit. Sada mi nudi ovjerenu izjavu kod javnog bilježnika da će posuđeni iznos vratiti u roku od 5 godina sa kamatom te da ako do toga ne dođe da se mogu upisati na predmetnu nekretninu kao vlasnik. Lijepo Vas molim savjet kako to pravno formulirati?! Hvala
×