Jump to content

nuki31

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Drugi je bio Eos i on se sad naplaćuje. Nama je u Fini rečeno da je sjela uplata od nekog oni točno ne vide od koga i da je dug Zabe kao otplaćen po njima. Zvao kontakt gđu u Zabi na rizičnim koja me vodila kao ništa nezna a nakon tjedan,dva došla obavijest poštom na kućnu adresu kako je Zaba ustupila tražbinu nekoj Češkoj firmi a ti česi ustupili Svea ek iz zg i to sve u istom dopisu. Ovo je za poludit svaki savjet bi dobro došo Hvala jos jednom
  2. Zaba nije u redoslijedu jer je agencija otplatila dug po blokadi na Fini. Ovrha je na Fini evidentirana pi očevidniku 24.5.2011. Sjećam se da je ovjera bilježnika na dokumentu za ovrhu.
  3. Zahvaljujem na odgovoru. Zanimalo bi me kako sad dalje postupit jer Zaba bi bila otplaćena do sada već, ali zove nas ta agencija koja je otplatila dug na Fini i otkupila njihov dug i šalje uplatnice, što dalje ? Da li me mogu oni sad opet blokirat? Zanima me konkretno što mogu učiniti s obzirom da je firma očito ne zakonito postupila . Da li postoji način kako ih se rješit, ne vidim razlog da me opet kamatare a netko drugi je napravio što nije ok. Unaprijed hvala.
  4. Molim vas odgovor imam sljedeću situaciju Zaba je bila u otplati na Fini po ovrsi i to se skidalo i desilo da Eos m poslao firmi obustavu na plaću i u firmi tako postupali 5 mjeseci i uplaćivali direktno Eosu. Naravno imam zaštićeni račun . E sada desila se situacija da nije u tom vremenu bilo uplata na blokadu i nije poštivan redosljed naplate na Fini. Zaba iako je na redu prva i isli im novci dok firma nije ovima počela direktno plaćat tih nekoliko mjeseci prodaje dug znači nekoj agenciji tj vise njih izmjenilo cesije. Neznamo što učiniti jer nismo pojma imali što je Eos poslao u firmu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija