Jump to content

azra9

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. azra9

    provala

    bila je obiteljska kuća, nacionalizirana i pretvorena u 3 stana. moj stan je prizemlje (i još jedan stan), i ima, osim glavnog ulaza kroz tzv. hol, i ulaz kroz kuhinju sa strane dvorišta. kuća nije etažirana, ali je stan upisan u z.k. na moje ime i točno se zna da je stan moj, koliko soba i kvadratura. nisu upisani zajednički prostori. susjedi su ulazili u stan (imaju ključ), kao čuvali ga od provalnika. Inače, u stanu nema namještaja (ja sam ispraznila stan od namještaja odmah poslije smrti vlasnika, sve je bilo za baciti), a nakon toga oni su promijenili ključ. nitko nije stanovao u njemu 10 godina, a meni su priječili ulazak u stan, na što se ja nisam bunila (dok se ostavina ne riješi). imali su ključ od stana. koliko sam shvatila, traže novac za popravke kuće koje su izvršili u tih 10 godina (bez računa). kuća nema pričuvu. nikad me nisu obavijestili da rade neke popravke (krov).
  2. azra9

    provala

    Hvala. Stan ima nekoliko ulaza (glup raspored). jedan je kroz haustor, u koji se ulazi u sva tri stana, a ima i zaseban ulaz, direktno u stan. Kakve su posljedice ako uđem kroz ta vrata, a time ne ometam nikoga?
  3. azra9

    provala

    Poštovani, naslijedila sam stan u kući s tri stana, te sam upisani vlasnik. Druga dva vlasnika mi ne dozvoljavaju ulazak u stan (koji su samoprozvano "čuvali" 10 godina, od smrti vlasnika do završetka ostavine), odnosno ne daju mi ključ od haustora. Kakve su posljedice za mene ako provalim u stan (pomoć bravara, možda policajca?). Stan je prazan od ljudi.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija