Jump to content

Carolina90

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Imam snimku razgovora sa opunomocenikom od kolovoza 2016. u kojem se spominje kako sam preko telefona opozvala punomoc na samom pocetku svibnja 2016. (znaci, prije nego sto se prodaja desila. Prodaja se je desila krajem svibnja 2016). Da li je to dovoljan dokaz? Nisam jos razgovarala sa njim buduci da zelim prvo istraziti da li je pravo RH na njegovoj ili mojoj strani. Njegov cin nije moralno ispravan, ali nisam sigurna da li je ispravan po pravu RH, te sto legalno ja mogu poduzeti.
  2. Usmeno preko telefona. Imam snimku razgovora sa opunomocenikom od kolovoza 2016. u kojem se spominje kako sam preko telefona opozvala punomoc na samom pocetku svibnja 2016. (znaci, prije nego sto se prodaja desila. Prodaja se je desila krajem svibnja 2016).
  3. Pozdrav. Bila bi zahvalna ako biste mi mogli savjetovati da li imam osnova za tužbu. U travnju 2016. sam dala specijalnu punomoć za prodaju nekretnine u Hrvatskoj, čiji sam bila vlasnik 1/3. Punomoć je izdana u Hrvatskom veleposlanstvu. Nakon sto je punomoć stigla u Hrvatsku, opunomoćenik mi je rekao da je potencijalni kupac snizio cijenu, na sto sam rekla svom opunomoćenika da odustajem od prodaje i da me vise ne zastupa te da mi vrati specijalnu punomoć, sto je on i učinio kada sam došla u Hrvatsku tog ljeta. Opunomoćenik je rekao da će slijediti moje upute i da će mi se kupac javiti kada sakupi svotu na koju bi pristala. Mislila sam da je stvar riješena, ali sam prije tjedan dana vidjela na online zemljišnim knjigama da je taj "potencijalni kupac" sklopio kupoprodajni ugovor u svibnju prošle godine, i da je u cjelosti 1/1 vlasnik objekta za koji sam mislila da je u mome vlasništvu 1/3. Znaci, očigledno je da je moj opunomoćenik pristao na prodaju, iako sam ja rekla da ne želim prodati, cijelo mi je vrijeme lagao da kuća nije prodana, a prodana je, a od novca od prodaje nisam dobila ni lipu. Imam li osnova za tužbu? Hvala naljepse i lijep pozdrav.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija