Jump to content

Skwo

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Najljepša vam hvala, svima! Bili ste od velike pomoći! Dajem im vremena do ponedjeljka, a onda ću napraviti kako ste me savjetovali!
  2. Puno, puno hvala! Sačekat ću još do ponedjeljka, a onda svakako zovem odvjetnicu. @G-man još jedno pitanjce, šaljem isključivo izvođaču (ne znam kako da saznam tko je bio izvođač radova) ili i investitoru? Jer rečeno mi je da je investitor dužan sanirati sve.
  3. Lijepi pozdrav! Nadam se da nisam fulala forum, u suprotnom, molila bi moderatore da budu tak dobri i premjeste topic. Naime, radi se o zgradi staroj 9 godina, još uvijek pod garancijom. Prije mjesec dana urušila mi se žbuka sa stropa na dva mjesta u stanu (cca 2 kvadrata), pritom je i ozlijedila jednu osobu (srećom, samo par ogrebotina) na nekim dijelovima samo čekam da krene opet padat. Također, vlaga izbija na zidovima, pretpostavljamo da je procurenje na krovištu. E tu kreću problemi. Nakon deset dana zivkanja i slanja mailova upravitelju, dotični se napokon javlja i šalje mail investitoru (firma koja se nalazi u prizemlju iste zgrade) i traži od njega da mi se javi, no odgovora naravno nema. Zanimljiva je i činjenica da predstavnica suvlasnika i investitor imaju istu mail adresu, naime gospođa radi u spomenutoj firmi, a mailove očito čita on i ignorira ih. Prošlo je tri tjedna od prijave, a nitko nije došao ni provjeriti navedene probleme. Opet sam se javila upravitelju, no ni od njega više nema odgovora. Pričuvu naravno, uredno plaćam. Molila bih savjet što i kako dalje? Jedino što mi pada na pamet je opomena pred tužbu odnosno plaćanje sudskog vještaka i tužba da bi mogli barem dio toga sanirati sami, no ako je ikako moguće, voljela bi to izbjeći. U prilogu je i par slika. Hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija