Jump to content

Papigica

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala Franjo Josip što se trudite i dalje...Naravno da nas gamad nastavlja maltretirati; telefonski pozivi (učestali) sa pokušajem da se pošalje fax (naravno, poklapam slušalicu kad čujem signal ili se ne javljam kad vidim "čudan" broj), dopisi tj. opomene uredno...i tako... Najviše me živcira stav HGK koji i dalje tvrde da NIJE ISTINA da je DAD izgubio neke sporove u Njemačkoj unatoč dokazima (evo, npr. odluka čiji link ste stavili) ...stvarno nevjerojatno. Pozdrav svima!
  2. Hvala na odgovoru. Nadam se da ste u pravu. Naime, zvala sam danas HGK i gospođa mi je rekla sve nekako oprezno i okolo naokolo da eto, oni ne mogu nikako pomoći. Potvrdila da je do danas nemaju saznanja da je netko zaista i tužen ili ovršen po ovoj osnovi, ALI napomenula je da se ne pouzdajem baš previše u to što je do sada tako bilo jer je moguće da se i to desi. Također je napomenula da ne vjerujem u to što "se piše po internetu" da su ovi iz EBN-a izgubili neke sporove u njemačkoj jer da to nije istina....Samo prenosim što sam danas čula. Osjećam se kao najveća budala i još ne mogu doći k sebi što sam si natovarila...Sutra kontaktiram odvjetnika pa da čujem i s te strane savjet. A dopis ću im svakako poslati.
  3. Budući da je već prošlo dosta vremena od bilo kakve informacije vezano uz ovu temu, a ja sam valjda jedina budala u 2017. koja je još "nasjela" na ovu prijevaru, dali možda netko ima neka nova saznanja? Jučer dobila fakturu (prvu) koju, naravno, neću platiti. Dali ignorirati ili poslati službeni dopis preporučeno (i na koju adresu)?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija