Jump to content

NEVOLJA123

Korisnik
  • Broj objava

    24
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Evo danas upisano u policiji..provjereno.da li to sve patrole imaju..ili je samo u sustavu
  2. Hvala...subotom kod nas postari ne rade..pa sad ..sretno mi
  3. Danas sam dobila od policije rjesenje o zabrani upravljanja motornim vozilom b kat na mj dana.znam i da stupa na snagu od sutra..da li je moguce jos dan dva voziti dok u policiju ne stigne povratnica o dignutoj posiljci..ili to sve automatski povezano..?
  4. Hocu naravno..hvala..zaista trebam pomoc
  5. Ok..pokusat cu..znaci bitno je u prigovoru navesti da priznajem
  6. Ok...hvala..to mi nije bilo jasno..splasili su me da mogu dobiti vise..pa zato toliko zapitkujem...iskreno..ima li sanse da se umanji...konkretno trajanje zabrane..
  7. Prije 8 dana doslo rjwsenje od prve prometne..znaci 4800 i mjesec bez vozacke .danas doslo od policije za drugi prekrsaj..4000 i 6 mj..da li se isplati prigovor...moze li se desiti da mi sud odreze vecu kaznu od predlozenog
  8. Ma nova sam tu pa se ne snalazim...hocu objasniti cjelu situaciju..a odu uvijek polovicne poruke..
  9. radi se o tome da sam 29.3 imala prometnu..kriva sam..pobjegla s mjesta ..alkohol 1.41..prije 8 dana dobila sam presudu..4800 kazna i mjesec bez vozacke..s obzirom da mi he to prvi prekrsaj sud mi je to uzeo kao olakotnu okolnost...posao ovisi o vozackoj.
  10. Kako da postupim...dva puta u 6 mj alkohol.. prvi put 1.41...drugi 1.04...dobila rjesenje za prvi ..sta da radim...da pisem prigovor na ovo drugo kada dodje
  11. Koliko mogu ocekivati kaznu za ponovljeni prekrsaj...konkretno alk u pitanju..u zadnjih 6 mj dva puta...koliko bez vozace?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija