Jump to content

Ludacris

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Bas sam trazio i nikako ne mogu naci...dali mi mozete privatnu poruku poslati...naravno da ne bi htio nikoga promovirati ili sta vec...hvala unaprijed!
  2. Neki prijedlog za odvijetnika u Rijeci...naravno na PM Hvala lipa dobr ljudi!
  3. Jos nismo nista podnjeli jer sam ja u medjuvremenu otisao van Hrvatske, alimentaciju sam ja odredio a ujedno placam sve druge dodatne troskove vrtica i skole. Primanja su mi velika i prelaze maximalni stupac u tablici, postoje svakakve varijante i svasta sam cuo da se i placa po 1000 eura za dite da to sud odredi, al to ona vise nije alimentacija za dite vec i za nju, sto se u mojem slucaju to meni ne svidja jer da sam ja krivac radi ove situacije jos bi i razumio, al ovako mi je to protiv mojih uvjerenja.
  4. Kuca glasi na mene 1/1, od pocetka snosim kredit koji je isto na mene 1/1. Ona nije sposobna da snosi kredit a nebi je ja ni prislio na to. Ja sam se iselio al jos uvijek sam prijavljen na toj adresi. Mislim da je to predmet za odvijetnika, jer kako stvari stoje ne znam bas na je sve spremna...
  5. To sam se krivo izrazio, nisan moga naci pravu rijec...ovo drugo mi je jasno, ujedno sam skinuo novi obiteljski zakon pa cu ga cilog nauciti i sve vidjeti...hvala svejedno!
  6. Postovanje virtalni Moja namjera ni pitanje nije bilo kako da izbijegnem placanje alimentacije, ja nju placam vec sada bez suda a placati cu ju i nakon suda, to je neminovano i ja znam da ja sa tim placanjem pomazem dici koliko toliko. Samo sam htio znati dali je moguce nju smanjiti ako mi prihodi se smanje, a sada ju sud odredi 5000kn za svako dite, to je bilo moje pitanje!? Idemo korak po korak, sto bezbolnije za dicu a mi stariji smo vec i naucili da nista nije lako a kada je nesto tesko na kraju dode mir i spokoj. Hvala vam lipa ljudi moji i sretan vam Dan Neovisnosti!!!
  7. Mozete mi molim vas objasniti sto ste mislili pod ovim? U kucu sam upucao dodatne novce da se digne na visoki nivo, jer je sve bilo radjeno za nas i nije se stvarno nista stedilo...tako da sa prodajom nje bi bilo dovoljno i za kupnju stana za njih i zatvaranje preostalog kredita, a ako i ne bude smanjio bi ga i ja bi ga otplacivao, to mi nije ni bio problem vec samo njena gramzljivost i ponasanje kao da je ona zrtva u svemu tome. Jos samo jedno mi je na pameti, dali ona meni mora polagat racune na sta ide alimentacija ako ja vidin da dica ne dobivaju dovoljno? I ako se ja prestanem baviti sa ovime sto radim da bi bio vise doma i provodio kvalitetnije vrime sa njima, odlucim za neki manje placeni posal dali se onda alimentacija smanjuje jer definitivno primanja mi nebi bila ni upola u nas ki vani??? Hvala vam jos jednom i pomalo dobivam ciscu sliku sta su mi prava i kako da dicu zastitin sto je vise moguce.
  8. Hvala na iscrpnom odgovoru! Molim vas kako se odredjuje alimentacija i sta ona obuhvaca, dali ja ako placam alimentaciju moram jos i dodatno placati "skrivene" troskove vezano za dicu? Postoji tablica placanja i trenutno moji prihodi premasuju maximalni stupac zbog tezine i odgovornosti mog posla, dali to onda odmah znaci da su i troskovi dice veci? Dali placanje zivotnog osiguranja za pojedino dite isto ulazi u obzir? Hvala lipa dobri ljudi!
  9. Postovanje svima...molio bi nekoga da mi pomogne oko mojeg slucaja, tj da mi da neke smjernice...naime razvodim se od ne vjencane "supruge" sa kojom imam dvoje malodobne dice. Trebao je biti sporazmni rastanak i sve je bilo dogovoreno ali sada je ona promjenila plocu pa mislim da bi trebao pravni. Znam da trebam ici u CZSS da oni odrede najbitniji dio a to je vidjanje nase dice, posto ja radim van drzave ja bi dao njoj skrbnistvo u to nema sumnje a ja bi htio da kada sam u Hrvatskoj da ih mogu vidjet i imati, naravno koliko njihove aktivnosti dopustaju, vrtic/skola. Koliko sam upoznat sa obiteljskim zakonom ona to meni ne moze nikao osporiti!? Drugo, ja vec placam alimentaciju koja je bila dogovorena izmedju nas jer ja sam mislio da ce sve biti u redu, 2.5tis kuna za svako dite. Ostavio sam joj i auto jer je njoj potrebniji iako sam ga ja imao i prije nje tj nase veze. Prosle godine smo kupili kucu i ja od tada placam kredit i prakticki svi troskovi koji su nastali a i jos traju su pokriveni od moje strane, ona je ne zaposlena, tj radi nesto na crno a mozda i dobije posal neki u skorije vrime. Ja sam stvarno bio spreman na svaki kompromis iako je do raskida doslo radi nje tj njezinih radnji (nebi volio o tome pricati). Kako smo se dogovorili da cemo kucu prodat i prvo nju tj djecu namiriti kupnjm stana di bi svako dite imalo svoju sobu ona je odjendom prominila plocu i sada ne zeli da se kuca proda a ja vise ne zivim u njoj i uredno placam kredit. Kako vidim da se promjneila skroz ja bi sada to sve htio legalnim putem rijesiti al sada joj nebi vise isao na ruku, da se razumimo za dicu bi dao sve al za nju nebi jer ovo vise ne granici za normalnim. Ja placam zivotno za svako dite od njihovog rodjenja i to cu i nastaviti, zanima me kako cu rijesiti to sa kucom ako ona ne zeli da se to proda, ko ce placati kredit iako znam da banka siguno nece prebaciti kredit na nju, a ako se sve dili po pola dali ce onda on ovih godinu i pol dana sto sam ja placao kredit oce ona dati tih pola meni, cisto sumnjam. Ako bi ja auto uzeo nazad i recimo prodao ga dali se i on dijeli po pola iako sam ga ja imao i prije nego smo mi zajedno. I zadnje kako sud odredjuje alimentaciju, posto ja dobro zaradjujem i ako je to stvar djece ja nemam nista protiv da ona bude ogromna al nebi zelio da ona sebe i svoje hireve namiruje preko mene. I sta spada u tu alimentaciju, jer ja njima placam i vrtic i skolske obaveze i sve druge dodatne stvari, meni nije to problem ali ovakvo njezino ponasanje ona ne zasluzuje, a nebi htio da dici nesto fali jer je ona potrosila na ko zna sta. Hvala vam unaprijed i molim vas suzdrzite se komentara o njoj jer je majka moje dice i jos to postovanje s moje strane ima. Hvala vam lipa!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija