Jump to content

Sanitar

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kod nas je slučaj da naš punoljetni sin kocka.Zaposlen je i živi sa nama u stanu. Sve sto zaradi zakocka i stvara dugove. Podigao je nekoliko mobitela kod raznih operatera koje je odmah prodao i sklopio ugovore sa njima,a sada im ne placa racune.Stan u kojem zivimo glasi na mog supruga. Sin nista ne posjeduje. Pokusao se lijeciti od ovisnosti o kockanju ,ali je odustao. Bojimo se da mi ne ostanemo bez stana jer je on prijavljen na nasu adresu i k nama stizu racuni na njegovo ime.
  2. Ako sam sve razumjela,nemam pravo ni na povrat poreza ni na osobni odbitak jer nije uzdrzavani član. Ima svoju mirovinu.
  3. Muž mi je 100% invalid. Čula sam da imam pravo na temelju njega ostvariti povrat poreza. Ne znam gdje to moram prijaviti: da li u poreznoj ili u firmi? Koja je procedura?
  4. Radim kao čistačica na neodređeno u Zavodu za javno zdravstvo.Imam zavrsenu četverogodisnju srednju skolu i prijavila sam se za prekvalifikaciju za sanitarnog tehničara. Zanima me da li ću po završetku morati odrađivati pripravnički staž? Da li postoji mogućnost da mi u firmi ne priznaju prekvalifikaciju?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija