Jump to content

Odvažna

Korisnik
 • Broj objava

  12
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Odvažna

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

133 pregleda profila
 1. Hvala na dobrom savjetu. No, bojim se da u ovom trenutku nemam dovoljno novaca za angažiranje odvjetnika koji se nerado prihvaćaju sudskih postupaka kao što je moj. Nastaviti ću detaljno dalje o posebnom postu.
 2. Hvala lijepa na odgovoru i Vama. Na žalost bojim se da nisam dovoljno fizički još zdrava da bih mogla izdržati cijelo pripremno ročište, a kasnije možda i glavnu raspravu, pa bi bilo bolje da to u moje ime obave kćer ili sin. Sam slučaj je dosta kompliciran, iako se na prvi pogled ne čini takvim. No, o tome bih drugom prilikom. Sada mi je najvažnije ovo oko punomoći.
 3. Mislim da jesam. Ali da budem sigurna: to znači da moram pred sucem/sutkinjom usmeno dati izjavu o punomoći u prisustvu opunomoćenika i u tom slučaju ne treba pisati ovaj tekst gore ili ga je dobro ipak imati sa sobom?
 4. Zahvaljujem puno još jednom i na svim ovim odgovorima. Uistinu nisam znala da postoji zakonska mogućnost da se punomoć može predati na zapisnik kod suda bez njezine prethodne ovjere kod javnog bilježnika i troškova koji bi na taj način nastali. To bi mi puno značilo na samom početku sudskog postupka.
 5. Zahvaljujem puno na detaljnom odgovoru. Mogu li još samo pitati što se sve može, a što ne navesti pod radnjama u ovom slučaju?
 6. Poštovani, Dobila sam poziv za pripremno ročište na Općinskom sudu u Rijeci u sporu male vrijednosti. Sudski postupak je nastao nakon pravovremeno uloženog Prigovora na Rješenje o ovrsi donešeno od strane javnog bilježnika. O samom uzroku postupka bih kasnije, a sada me zanima kako bih mogla opunomoćiti kćer ili sina da me zastupaju, jer će se to ročište održati za koji dan, a trenutno se zdravstveno ne osjećam najbolje. Konkretno zanima me što bih trebala napisati u punomoći (tekst) da bi ona bila pravovaljana. Veliko hvala unaprijed.
 7. Uvijek do kraja...9_9

×