Jump to content

Fenix1965

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pokrenut postupak po sl. dužnosti protiv njega (kazneni) od strane nadležne P.P. nakon očevida, intervjua i medicinske obrade.. on potom uložio Tužbu po istome kao da je bilo obrnuto, i da, dobio kaz. nalog na koji sam, sad već, uložio Prigovor. Btw, bez obzira na nepobitne činjenice iz kojih je vidljivo SVE, DO daje prijedlog sudu za osuditi obojicu što je sud i prihvatio?!..bilo je dovoljno samo da i on uloži Tužbu (bez osnova) na temelju SAMO UDARAČKIH ozljeda šake i potkoljenice, i da i ja kao žrtva također budem osuđen kao i on?!?!?!
  2. Jasno, ali SVE VIDLJIVO KAO DAN po očevidu i medic. dokumentaciji, a odluka i na moju štetu?! Pitam se jesam li u Zanzibaru ili..?! Hvala na savjetu..pozz
  3. P..P po službenoj dužnoosti poidigla porijavu zbog napada bliske osobe na mene, gdjhe su u mene utvrđene ozljede nastale udaranjem od strane njega..oko oka, glava, istegnuće vratnog mišića od udarca nogom, masnice po bedrima.. Tuženik potom podigne Tužbu kao da je bilo obrnuto, a ima udareačke ozljede..na šaci i potkoljenici A "stručno" mišljenje dao i vještak I na prijedlog DO-a sud osudi obojicu po istoj osnovi..tko je tu lud, a sve vidljivo i jasno laiku?!
  4. Trebao bih šprancu po kojoj bih sam mogao napisati PRIGOVOR PROTIV KAZNENOG NALOGA. Molim za hitnost, jer imam 8 dana od danas za isti.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija