Jump to content

Maja11222

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ok, da, bilo je je tu zastrašivanja i njega i mene. Za kolko bi mogo doć poziv od DORH-a, najviše? jel bi mogao dobit kaznu zatvora zbog toga? ili samo uvjetno ili novčanu kaznu? Sva sam uznemirena sad zbog toga i grize me savjest jer sam ja trebala odgovarat za to a ne on, jer sam ja odlučila zadržat taj mob. A kad su došli na vrata ja se sva ustrtarila. Hvala puno na odgovorima. Javim se onda kad dođe poziv.
  2. Nagovarali su ga da prizna utaju, nije priznao pa su rekli da će biti krađa... Prije 10 godina bio je na uvjetnoj zbog trave da li će to utjecati da dobije veću kaznu?
  3. Maja11222

    Mobitel

    Pozdrav, došla nam je policija na vrata zbog mobitela koji je ukraden. Odvela partnera u postaju, on rekao da je kupio mobitel od nepoznatog mladića koji nam je prišao na trgu i ponudio mob koji smo odlučili kupiti za malo para, a mobitel ima puno veću vrijednost (veću od 2000kn). Krimovci dolaze meni doma da mi postavi pitanja vezana za mob, ja govorim da nisam bila sa partnerom kad je kupio mob. Oni su to zapisali na papir. Njega su držali 5 sati u postaji. Istina je da je mobitel našla treća osoba starija koja nezna puno o tehnologiji i mobitelima te donjela nama i mi odlučili zdržati ga (glupa odluka, znam). Nismo željeli uplitati tu treću osobu pa nismo rekli istinu policiji. Pošto je skuplji mobitel i prijavljen ko ukraden to ide na DORH. Mobitelu je bio oštećen ekran kad je bio pronađen tako da sumnjiče partnera da ga je on oštetio. Policija nema dokaze da je partner počinio krađu tog mobitela, koje bi mogle biti posljedice? Optužen za krađu, utaju, prikrivanje? da li će uopće slati DORH-u ako nemaju nikakve dokaze. Da li mogu ja da promjenim izjavu ako to ode na DORH i kažem da sam bila s njim u tom trenutku pošto nama nikakvog svjedoka kad je kupio mobitel? Bezveze smo se usosili zbog tog mobitela al eto...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija