Jump to content

Wanksta

Korisnik
 • Broj objava

  928
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  2

Wanksta je zadnji put osvojio dan prosinac 11 2018

Wanksta objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

2 pratitelja

O Wanksta

 • Rang
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

3573 pregleda profila
 1. Promjena dobavljača

  Poštovani, Kućanstvo bi promijenilo dobavljača-opskrbu plina s Termoplina na RWE. Dali se treba obavijestiti o tome trenutni dobavljač ili se može samo potpisati ugovor s RWE-om ?
 2. Značenje u postupku

  Eto, jel je to odgovorno ponašanje osiguratelja ? Ne samo damping cijenama, nego se osiguravalo bez ikakve provjere šteta s poklanjanjem bonusa. Veliki štetnik dobiva bonus u drugom osiguranju i nastavlja s štetama, samo da se ispuni plan koji u konačnici skupo košta sve osiguranike.
 3. Amex

  Ako redovno plaćate dug nije im cilj pokretanje ovrhe.
 4. Značenje u postupku

  Uplatio sam obvezno osiguranje i polica je poskupjela. Razgovorom sa savjetnikom osiguranja i pozivom upravi rečeno mi je da su morali poskupjeti radi šteta i troškova koja imaju u vezi tih šteta. Znači osiguratelj može bez problema osiguravati loše rizike a zatim gubitak rastočiti na sve osiguranike bez posljedica.
 5. Amex

  Koliko vam je još ostalo duga amexu ?
 6. Značenje u postupku

  Iako se moram nadovezati da sredstva koja su dobivena kreditom ne bi smjela biti daljnji "jamac" za povrat kredita, nego po pravilno ispitanim rizikom da osoba samostalno bez problema od plaće isplaćuje dug, što većinom nije slučaj. Nekako da usporedim, Toyota je povukla nova vozila (bilo na netu) jer se bez razloga na 30% novih auta uključivao airbag. Toyota je priznala grešku i povukla vozila na servis da se greška ukloni. U HR sam slušao neki dan na HR1 da 50% kredita je nenaplativo. Ni jedna banka nije poduzela nešto u smislu priznanja odgovornosti. Svako bi se upitao, npr. prodajem đem i svaka druga flašica je pokvarena, znači nešto kod mene ne štima u proizvodnji.
 7. Značenje u postupku

  Na ništa. To je i meni bilo čudno, dobio kredit a nema ništa. Po zanimanju za taj slučaj informiran sam da je bio jamac osobi koja navodno isto nije dobila dogovoreni iznos. Po vašem upitu od tog kredita, osoba koju sam spomenuo nije dobila sredstva da ih potroši.
 8. Značenje u postupku

  Na kavi sudjelujem u nekom razgovoru o ovrhama..jedan poznanik ima ovrhu (koliko sam shvatio pravomoćno rješenje o ovrsi već godinama ) a pošto nema primanja (radi povremeno na crno ) postoji mogućnost da promijene sredstvo ovrhe na pokretnine-stvari, čisto da ovrhovoditelj prekine zastaru. Onako razmišljam što je on to u zadnjih 10-15 godina vrijedno kupio..da se ovrhovoditelj namiri, prvo ga ovrhovoditelj godinama blokira, onemogući mu da zaradi a onda kao ajmo vidjeti što imaš vrijedno jer to nismo uradili kad smo trebali. Naravno da mu je banka isplatila poveći kredit na osnovu ničeg.
 9. Kredit za blokirane

  Banke su odjednom postale oprezne u odobravanju kredita.
 10. zastara ovrhe na osnovu zaduznice

  U teoriji ju mogu prekidati desecima godina (što se zove "iz objesti"). Koja svrha ako se u praksi ne naplate.
 11. zastara ovrhe na osnovu zaduznice

  Naplaćuje nenaplativo.
 12. zastara ovrhe na osnovu zaduznice

  Na novčanim sredstvima je već bila ovrha pa bi promjenu trebalo dokazati na sredstvu imovine koje nema.
 13. zastara ovrhe na osnovu zaduznice

  Ovrhovoditelj može prekinuti rok zastare promjenom sredstva ovrhe, ali mora navesti predmet ovrhe. Pošto vi nemate imovinu to nije u mogućnosti i smatram da bi zadužnica zastarjela s rokom, znači ne može se više sudski tražiti da morate nešto platiti. Ako je tražbina zastarjela ni nasljednik ne može odgovarati za dug, samo se treba pozvati na zastaru. Finu možete telefonom preko oiba kontaktirati ili mailom.
 14. Amex

  Malo izvan teme..nadam se da u VŽ ima otvorenih radnih mjesta.
 15. Nemocna

  Slažem se sa postom Ruby Danderfluff. Moram iznjeti i svoj stav da je postupak odobrenja iznosa kredita u uvjetima koje ste opisali ravno kaznenom djelu banke.
×