Jump to content

Wanksta

Korisnik
  • Broj objava

    1019
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    3

Wanksta je na 14. srpnja 2019 zadnji put osvojio dan.

Posjetitelji rado čitaju što Wanksta objavi!

Nedavni posjetitelji profila

4431 pregleda profila
  1. Koliko sam vidio oni su prijavili stečaj potrošača.
  2. Onda je i u mojem slučaju netočno.
  3. Sa otkazom kredita ste trebali dobiti podatke o korisniku kredita (gdje radi ) jer je i njegov poslodavac trebao postupati po ovršnoj ispravi, skidati sa plaće ili bi i on odgovarao..postoji vam mogućnost (ako je dug neupitan) dogovora sa b2 kapitalom, da smanji iznos koji bi vraćali, da se muž raspita o stečaju potrošača za taj dug..
  4. Zašto korisnik kredita ne vraća novac ? Jel je on dobio rješenje o ovrsi ?
  5. Kolika je bila isplata kredita ukupno ?
  6. U pravno sređenoj državi sud nebi ni prihvatio postupak protiv vas (ovrhu, cesiju..) protiv vas i obratno vi bi uspjeli u tužbi protiv banke. Ovako vam preostaje način koji vam je od strane Borbena predložen.
  7. Klasična bahatost banke prilikom odobravanja kredita i neispitivanje rizika kod klijenata jer si banka uvijek naplati kredit koji se ne vraća, dakle ne postoji nikakva odgovornost ni kontrola. Bilo kakav pravni korak protiv banke bi vam prouzročio samo troškove jer Hrvatsko pravosuđe nije samostalno. Da živite recimo u Švicarskoj, u vašem slučaju, mogli bi se pozvati na niz presuda u korist dužnika gdje ne bi bili u obavezi vraćati kredit, a banka bi " dobila po prstima".
  8. Da, hvala na linku. Nejasna mi je stavka da potrošač može pokrenuti izvansudski postupak sa dugom većim od 30.000.- kn, a ako je dug do 30.000.- ?
  9. Znači prije nego se pošalje prijedlog sudu treba dok.iz savjetovališta, u redu. Gdje se nalaze savjetovališta ? Na sudu ili ima neki popis ?
  10. Hvala, znači potrošač treba napisati prijedlog općinskom sudu za pokretanje stečaja. Ima li neka forma ili se napiše kao podnesak sa dokumentacijom ?
  11. U redu, znači to vjerojatno vrijedi za dugove do 20.000,-, a za iznad 20.000- ?
  12. Znači, ode se na Finu i ispuni zahtjev za stečaj sa presudama o dugovanju ili oni sve vide ?
  13. Da ne otvaram novi odlomak, kako se pokreće stečaj potrošača, koji su dokumenti potrebni ? Iz iskustva da netko odgovori.
  14. A što ako auto tvornički nema pojaseve odiza ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija