Jump to content

Victoria viki

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

307 pregleda profila
  1. Bas tako i treba podjeliti iskustvo i pomoći ima koji još nisu uhodani , jer i nas je neko naučio i pomogao nam ! Srecno draga , znam da ćeš ti brzo stici u Svicu ? , Bog pomaze hrabrim i upornim!
  2. Nema na čemu. Srećno pa nam javi da znaju i ostali kako si prošla!
  3. Odeš prijaviš taj izgubljen i uzmi novi, tu ti posle nema ni pečata koliko si boravila koji put a ni tog slova E, reci da ideš u francusku,njemacku ili luxemburg u posjetu kod nekog ne spominji čak švajcarsku , I proći ćeš bez problema, ja sam preko Slovenije prošla više puta a bila 3 mjeseca u EU vratila se u bosnu i nakon nepuna 2 mjeseca opet prošla u EU i evo me još ovamo i prosla bez problema, A vidiš kako sad Sivko može da daje opširnije odgovore ?
  4. Evo šta ćeš zamijeni novi pasoš i oni više nemaju viziju kad si ušla i izašla niti će ti postavljati toliko pitanja još lakše ti je to
  5. Vidi putujem puno i u toku sam mnogo sto šta, ovi ovdje nemaju pojma oni idu samo po zakonu , a mi svi prelazimo kako stignemo. Ako si uporna proći ćeš uvjek bez problema ako ne može jednom drugi put će upaljeti!
  6. Pokušaj opet istu granicu, ti je neki mamuran ili je čekao da ga castis nešto ?, i naravno ne pričaj nikad istinu otkud oni znaju kad predjes granicu gdje ćeš ti
  7. Ima ali se moraš javiti privatno da ti objasnim
  8. Dobar dan. Interesuje me, dobila sam zabranu na 3 godine takodje zbog prekoračenja ali ne za Shengen već samo Luxembourg jer piše na papiru “ na teritoriji Luxa” ali je zabrana istekla prije mjesec dana da li mogu sad proći granicu a imam taj papir sa sobom?
  9. Da ali dijete ne živi sa oba roditelja i ne putuje sa nama ima osoba koja je opunomoćeni voditi dijete ocu u EU , zato vas pitam mora li biti u svojoj zemlji 3 mjeseca ili može krenuti ranije ?
  10. A recite mi ukoliko je dijete boravilo 3 mjeseca u evropi i sada se vratilo da li mora ostati u svojoj zemlji narednih 3 mjeseca ili to ne važi za maloletna lica, jer znam da za djecu ne može zabrana!?
  11. Zato sto hrvati spavaju kada prelazis granicu ?, oni gledaju u gepek šta imaš a pasoš niko ne konstatuje , zato ja najviše volim tuda prelaziti i Austalijanci isti sistem , jedino su Madjari zeznuti !
  12. Mene interesuje kada istekne zabrana od 3 godine da li možemo bez problema napustiti granicu ili moramo potražiti način pismenim putem da se odobri prelazak granice ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija