Jump to content

Stuffs

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pa mogao bih ići osobno što se vremena tiče no financijski gledano izašlo bi me cca 600-700 kn puta prema tamo i nazad + da bih još morao naći smještaj zbog rasporeda autobusa,znači bilo bi svakako dobro priložiti dokumentaciju koju sada imam uz obranu?
  2. U redu,a recite mi još jednu stvar kada budem sastavljao pismenu obranu sa mojim priznanjem krivnje da li bi svejedno trebao staviti dokumentaciju koju sada imam kod sebe mislim na analizu da ne ispada da su se tablete samo tako našle kod mene ili je bolje da taj dio uopće ne spominjem?
  3. Pa zvao sam ju u vezi toga da,no mislim da je možda najbolja opcija kako je korisnik drot13 predložio da priznam krivnju,mada su policajci na ispitvanju mi rekli da ako uistinu imam recept da pošaljem kada mi dođe poziv? ali nisam siguran hoće li to vrijediti pošto će se vjerovatno vidjeti da je recept ispisan sada?
  4. Da razumijem,24.11 mi je određen poziv tj. u ovom slučaju pismena obrana
  5. Pa sada kad ste tako napisali opcija dva mi se čini bolja na kraju krajeva kolika je šansa da mi opcija jedan prođe i da mi povjeruju?
  6. Nakon razgovora sam u stanici potpisao potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta i obavijest o prekršaju
  7. Razumijem da ali koliko god suludo zvučalo to je uistinu što se dogodilo,u policiji isto nisu baš bili zadovoljni odgovorom,znači taj dio da potpuno preskočim? I pošto su me već na ispitivanju pitali za ime doktorice da li je opet moram navoditi u pismenoj obrani ili?
  8. Doktorica me uputila u ljekarnu gdje oni znaju za nju i njezine pacijente meni je rekla da račun i recept može izdati tek kasnije pošto joj je ovo novo otvoreni ured a ja sam morao ići raditi sezonski posao gdje nakon par mjeseci sam prestao koristiti te tablete i potpuno zaboravio da ih uopce imam kod sebe u torbi
  9. Hvala svima na brzim odgovorima posebice na primjeru pisane obrane,moja doktorica mi u to vrijeme kada je prepisavala lijekove nije napisala nikakav recept nego kao što sam već rekao samo analizu dogovorio sam sada termin sa doktoricom da mi ispiše recept no zanima me hoće li to sada vrijediti pošto je tek sada izdan recept ili?
  10. P.S. Zanima me pošto se to dogodilo u drugoj županiji imam pravo na pisanu obranu pa me zanima da li netko ima primjer pisane obrane ili kako se ona piše?
  11. Pozdrav, Prije par mjeseci prilikom rutinskog pregleda policije nađene su kod mene tablete helex,pošto nisam imao nikakav recept nisam uopce bio svjestan da su te tablete na popisu zabranjenih a analizu nisu uvažavali dobio sam prekršajnu prijavu i poziv za sud prije nekoliko dana.Zanima me što bih mogao i trebao učiniti sljedece?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija