Jump to content

JessicaBo

Korisnik
  • Broj objava

    21
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. crny46 ne pada mi na pamet poslušati vaše savjete. Prijava je podnešena i više nema uzmaka. Idemo to istjerati do kraja.
  2. Ne znam, isto tako ne znam kako su mene pri toj brzini prepoznali za volanom iako auto ima malo zatamnjena stakla. Znam samo da sam podnjela prijavu i sad čekam. Iako ne očekujem previše jer se policajci međusobno štite.
  3. Meni su došla dvojica na vrata a u nalogu piše da je osoba pored njih projurila s čak 190 na sat :).
  4. Pa ako imam svjedoka da sam bila u shopingu a ne za volanom u to vrijeme onda mi svjedok o alkotestiranju i nije potreban jelte?:)
  5. Naravno da sam dobila i prekršajne naloge i kaznu ali za to nisam došla tražiti savjet na legalisu već članke zakona koje su prekršili prometni policajci ako su lažno ispunili alkotest. Samo to me zanimalo.
  6. Bio bi red da me zovu, jer onda svatko može policajce prijaviti za bilo što, čak i lažno. U prijavi sam navela i svjedoke s kojima bi isto trebalo porazgovarati.
  7. U nalogu piše da je prekršaj počinjen u 15:30 a oni su kod mene doma bili već u 16:00 ako ne i prije. Nisam gledala na sat. Hoće li mene zvati iz unutarnje da potvrdim svojem navode?
  8. Stavim ovdje rješenje ili presudu. Ne znam na koliko se to čeka, sigurno par mjeseci.
  9. Imam, ovjerili su mi prigovor, dobila sam potvrdu o predaji. Vidim da policajci idu na poligraf iz novina...mislim da ga oni ne mogu odbiti ako se to od njih traži kao obični građani.
  10. Mogu oni o odbaciti nalog nakon mog prigovora pa do suda neće ni doći kaj ne? Samo se nadam se policajci neće proći nekažnjeno zbog lažiranja od strane unutarnje.
  11. Jel može unutarnja kontrola policajce staviti na poligraf ako provode interni postupak protiv svojih djelatnika?
  12. Doma su oni mene zatekli, i nisu mi ponudili alkotest. Stvarno govorim istinu. Prijavila sam policajce unutarnjoj i predala prigovor na nalog pa izvijestim ovdje kako je prošao sud.
  13. Oki, puno hvala. Pokušam jurišati na vjetrenjače
  14. Stvarno mi ga nisu ponudili. Ja sam njima otvorila vrata kad su pozvonili. I nisu mi ništa uručili u ruke već stavili ispred kućnog praga, ajde barem da su stavili u poštanski sandučić, ne bi ništa rekla ali ovako. Mogao je bilo tko od susjeda odnesti te prekršajne naloge i čitati ih.
  15. Znači nije kriv što ne zna kome je posudio svoje motorno vozilo tog dana? Može ga davati bilo kome da se okolo vozika i radi prometne prekršaje?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija