Jump to content

Andrijana2

Korisnik
 • Broj objava

  32
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

Sve što je Andrijana2 objavio

 1. Privatna tužba

  Poštovani! Zanima me slijedeće koliko se isplati ići sa privatnom tužbom jer se radi o iznosu od tisuću kuna a prevara je izvršena u Srbiji!
 2. Vrhovni sud

  Pozdrav. Zanima me sljedeće kome da se obratim od odvjetnika sa područja Vukovara i Osijeka koji rade za bpp jer bi tražila pravni lijek i vračanje na ponovno odlučivanje od vrhovnog suda. I dosta je hitno jer sam rješenje dobila u prošli četvrtak.
 3. Izvanbračna zajednica

  Poštovani! Zanima me ovako da li ću imati pravne posljedice nakon ovoga? Od sedmog mjeseca prošle godine nalazim se u kući svog tako zvanog nevječanog supruga, sa našim djetetom, ja sam samo tu zbog nje, na svu moju žalost dijete ne smijem voditi sa sobom jer imam ne pisanu zabranu od czss niti ja smijem voditi svoje dijete sa sobom npr do grada moram tražiti odobrenje voditeljice nadzora i to uz žustru raspravu sa ukučanima, ovo što moram napraviti ne sviđa mi se ali ne mogu više izdržati da me se konstantno vrijeđa kako ja nemam pojma o djetetu kako ja to dijete nikad neću odgajati da mi se treba zabraniti viđanje mog djeteta itd itd na sudu je postupak za dodjelu skrbništva i uzdržavanje djeteta pretpostavljam da će je otac dobiti jer je imučniji od mene.
 4. Ako se ne varam i nek me ispravi @zeljac047 možete i ovo napraviti podnijeti kaznenu prijavu za neisplatu alimentacije hočete u dorh ili u policiju po meni puno jednostavniji način doći do alimentacije nego preko fine.
 5. Izvanbračna zajednica

  Citiram riječi socijalne radnice! Vi andrijana niste u poziciji da pregovarete dali imate posao i stan? Nemate i što želite? Po tome ispada da je već odlučeno kako dijete ostaje kod oca, Neki dan je baka izjavila kako će se ubiti ako oni ne dobiju dijete rijwči jedne odrasle žene, otac od djeteta već mjesecima ne priča samnom i na to ima odgovor Tko je tome kriv? Naravno da sam ja kriva, policija sve czss sve znaju i samo im kažu istjerajte ju na ulicu.
 6. Prijava prebivališta/boravišta

  Točno tako drot13
 7. Ne znam da li ovo spada pod kazneno ili prekršajno djelo, ali evo ovako, na adresi gdje živim već pet mjeseci suvlasnici kuće ne žele me prijaviti niti BORAVIŠTE niti PREBIVALIŠTE a sa stare adrese gdje sam bila prijavita odjavljena sam, znam da sam u prekršaju jer moram negdje biti prijavljena ali gdje je odgovornost suvlasnika kuće jer me ne žele prijaviti a ja to želim? Da li policija može po tom pitanju nešto poduzeti prekršajno ih goniti ili ostaje samo moja odgovornost nemaš prijavljenu adresu pa sama odgovaraju?
 8. Prijava prebivališta/boravišta

  Czss "kao" ne može tu ništa to je dobra volja suvlasnika kuće!
 9. Prijava prebivališta/boravišta

  Nažalost nemam nigdje prijavljeno prebivalište, a nalazim se u kući od oca svog djeteta. Jednostavno me ne žele prijaviti.
 10. Izvanbračna zajednica

  Poštovani! Zanima me da li netko zna pravila u izvanbračnoj zajednici pošto imamo dijete staro 11 mjeseci i znam da je izjednačena sa bračnom zajednicom, e jedini mi je problem što naša zajednica uopće ne postoji a i ne funkcionira ja bi otišla sa djetetom ali pritom da me se ne optuži za otmicu djeteta naravno da sam za to da otac viđa svoje dijete ali isključivo da živi kod mene da li još postoji kakva pravna mogućnost pa da nadrapam? Jer ovo je što znam. Da li ima toga još da se znam pripremiti? Molim da odgovaraju samo oni koji su se našli u istoj ili sličnoj situaciji.
 11. Uvjetna osuda i obveza vraćanja novca

  Poštovani koliko mi je znano u pritvoru ste bili zbog prevare neke druge osobe i sud vam je naložio da oštećenom vratite 3500 kuna, ispravite me ako sam u krivu. Na rješenju koje vas sud osuđuje mora pisati a i dostaviti se rješenje oštećenoj osobi. Po tome možete saznati i kontakt i onda objasniti svoju situaciju. I nije dvostruki uvjet nego je počinio prevaru nekoj drugoj osobi bio u pritvoru osuđen na tri godine uvjetno a da pritom ne počini novo ili slično kazneno djelo uz to prevarenom mora vratiti novac!
 12. Poštovani! Zanima me ovako da li mi se može sudskim putem zabraniti da svoje dijete iz izvanbračne zajednice vidim kod sestre koja je kod udomitelja? To mi žele napraviti baka i djed od sadašnjeg supruga! I još me zanima što mogu napraviti po pitanju osobne iskaznice za bebu pošto mi nismo u braku nego u izvanbračnoj vezi dali suprug može sa bebom otići bilo kamo bez moga pristanka? Ako da mogu li ja to spriječiti sudskim putem?
 13. Razvod sa mlt djecom

  Poštovani! Zanima me slijedeće u brakorazvodnoj sam parnici i smještena sa svoje dvoje djece u dom klasje u osijeku, situacija je dosta komplicirana jedno dijete imam sa bivšim mužem a drugo sa svojim sadašnjim dečkom, da li će se na razvodu odlučivati o oboje djece kome ide na skrb i odgoj? I još jedna bitna činjenica czss traži da oboje djece ostanu ustanovi na skrb i odgoj.
 14. Razvod sa mlt djecom

  Nitko ne osporava očinstvo za dijete iz braka niti to želim! Nego samo za bebu koju imam sa drugim čovjekom, koliko bivši može biti zloban ne želi putem matičnoga ureda odreći se bebe u korist njenog oca, nego i to smo morali riješiti sudskim putem, i hvala bogu pa nije ni došao na tu raspravu da se sramoti nego je šutio doma
 15. Razvod sa mlt djecom

  Mario-sb budite sigurni kad bi cijelu priču čitali uzeli bi čašu vode sa šećerom toliko je komplicirano a ovo je samo kap u moru što se događa, i to samo jer se želim rastati, a mnogi ovdje bi me osudili čak i linčevali jer sam na mnogo teži način pokušala dočarati da je brak gotov!
 16. Razvod sa mlt djecom

  Hvala bogu pa se o bebi ne odlučuje na razvodu jer nije bila rođena u to vrijeme kad je tužba za razvod pokrenuta. ? bar nešto dobro u cijeloj toj zavrzlami! Jedino mi sad preostaje borba sa domom i bivšim oko skrbništva nad djetetom iz braka
 17. Razvod sa mlt djecom

  Hvala. Nego još me zanima slijedeće, otac od drugog djeteta kad se upiše u rodni list, da li on može tražiti svoja prava kao otac i da to czss može staviti u prijedlog kome će ići na skrb i odgoj, samo čisto informativno jer da znam biti spremna na sve moguće situacije.
 18. Razvod sa mlt djecom

  To sam i ja rekla. I samo tko ovo bude preživio pričat će sigurno.
 19. Razvod sa mlt djecom

  Felixx riješeno je ? samo da dobijemo riješenje od suda.
 20. Razvod sa mlt djecom

  Krivo mislite, za drugo dijete je utvrđeno dna metodom tko je otac jer je to sud tražio kako bi se otac djeteta mogao upisati u rodni list, kako je rekao sudac takva je procedura. Dok suprug koji je to mogao riješit i bez suda on je samo otežavao i ovako kompliciranu situaciju, samo po sebi se nameće pitanje a što bi ti sa tuđim djetetom radio kad znaš da nije tvoje, hvala bogu pa će ga se i to pitati na sudu. Koliko god tražio raznih mjera za svoje dijete, isto ga i ne zanima već pet mjeseci, bar da samo nazove neće ni to a da je vidi to isto ne želi. I onda se on bori za neka prava, svaka čast očevima koji se bore za svoja prava jer im nije bitan ljubavni život nego dijete.
 21. Razvod sa mlt djecom

  Uglavnom kao što i piše situacija je dosta komplicirana između ostaloga tako zvani otac tražio je da se to isto dijete smjesti kod udomitelja a sada bi on bio otac ?
 22. Razvod sa mlt djecom

  Drugo dijete nije njegovo to je i dokazano dna metodom. Dok prvo jeste i traži da se skrbi o istom. Sve u svemu sud će odlučiti kome će biti povjereno na skrb i odgoj.
 23. Razvod sa mlt djecom

  Nažalost bivši muš traži svoje dijete jer to u ovoj državi ima pravo, a pritom nitko ne gleda što je sve napravio na štetu tog djeteta, i ne dopušta da živi sretno sa mojim sadašnjim partnerom 'neće meni tvoj j**** odgajati dijete'. I otuda takva mjera, dok beba ni dužna ni kriva žrtva jednog glupana koji traži sve živo samo da ne izađe iz ovog doma, jer kao mi se ne znamo brinuti za djecu!
×