Jump to content

Jozo1980

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

468 pregleda profila
  1. otišao sam do FINE i gđica na šalteru za ovrhe mi je rekla da od nadležnog trg. suda tražim obustavu ovrhe. mislim da je u krivu. Neznam kome da se obratim.
  2. I ja sam u sličnoj situaciji te me zanima na koji način trebam obavijestiti FINU da je ovrhovoditelj brisan iz SUD.REGISTRA jer mi je ovrha još u očevidniku.
  3. a za zadužnice koje stoje na FINI tko je nadležan
  4. ovrešen sam od doo 2014 po pravomoćnoj presudi¸ međutim ovrhovoditelj je po skraćenom stečaju brisan iz sudskog registra. Otišao sam na FINU sa potvrdom trg suda da je ovrhovoditelj brisan¸ FINA kaže da ne mogu skinuti ovrhu bez ovrhovoditelja a on ne postoji više. Stečajna masa ovrhovoditelja nije formirana. Postojili ikakva šansa za obustavu ovrhe?
  5. trgovačkom sudu koji ga je brisao iz sud rega ili..?
  6. ovrešen sam od doo 2014 po pravomoćnoj presudi¸ međutim ovrhovoditelj je po skraćenom stečaju brisan iz sudskog registra. Otišao sam na FINU sa potvrdom trg suda da je ovrhovoditelj brisan¸ FINA kaže da ne mogu skinuti ovrhu bez ovrhovoditelja a on ne postoji više. Kome se obratiti? hvala
  7. Imam ovrhu na računu po sudskoj presudi od 12.2.2014 dug po pozajmici jednom doo. Nakon toga 23.4.2014 me ovršuje i HT za račune telefona. Tek sam 22.11.2017 saznao za HT jer imam zaštičeni račun i sve sa tekučeg ide za pozajmicu. Mogu li se za HT pozvat na nenaplativost ili ....?
  8. ovrha je još na fini a ovrhovoditelj je brisa¸n iz sudskog registra prije 10 dana
  9. ovršen sam sudskom presudom 2011od doo koji je brisan iz sudskog registra 2017. Što mi je činiti.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija