Jump to content

Peksa5555

Korisnik
 • Broj objava

  166
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

Sve što je Peksa5555 objavio

 1. Kredit

  Hvala Borbena7! Ma samo još kad me počnu zvati ovi iz agencija za naplatu potraživanja oni su brate naporni. A reći ću im samo pisanim putem kontakt i amen! Neki su zvali na mob.moj broj,ali sam blokira nepoznate brojeve koji mi nisu u imeniku moba.u jedno poslijepodne 4.puta su zvali sa 4.različita broja 095 Svi ti brojevi su blokirani! Ne mogu još otvorit osobni stečaj treba bit blokiran 3.miseca.
 2. Kredit

  Oću.! Srediti ću vlasništvo. Dao mi je Mister-X dobar savjet.A hvala i tebi na dobrim savjetima,i svima na legalisu! Puno ste pomogli. Javim se kad budem imao neko pitanje! Poz.!
 3. Kredit

  O.k hvala na odgovorima. Borbena7.! Ja sam se sa njima pokuša dogovoriti prije ovrhe na20.dana Iša u banke di sam dužan da napravimo reprogramiranje i manja rata.još im kažem da mi mala mirovina. A oni meni kako nema šanse za nikakav dogovor,još im kažem da sam hr.branitelj.i ništa nema dogovora. Ja im na to kažem nek me tuže.!
 4. Kredit

  A nemam ništa na sebi ni pok.ni nek.! Kako će teći dalje i kad će predložit promjenu predmeta.? Hvala!
 5. Kredit

  Poštovani forumaši !imam jedno pitanje u vezi moji kredita i ovrha na njima u fini. Možete mi reći koliko će vremena stat ovrha na tekućem računu i oče li se što promijeniti? Hvala!
 6. Kredit

  Pročita sam por. Bio sam danas u fini i napravio zaštićeni račun i za mirovinu i za inalidninu.
 7. Kredit

  Evo vama moj. iivkovic077@gmail.com Molim pomozite sa savjetima! Hvala!
 8. Kredit

  Na koji mail?
 9. Kredit

  Uf.Što me obradovaste. Ne mislim prodavati kuću.ić ću na stečaj potrošača.nadam se da ću se dogovoriti sa bankom vansudski! I molit boga da majka što duže poživi. Niste mi rekli mogu li sad kad imam zaštićeni račun podignut invalidninu što mi je sjela 14.ovoga mj. Hvala!
 10. Kredit

  Hvala na odgovorima! Molim može savjet što da radim? I još jedno pitanje.14.ovoga mjeseca mi je blokiran tekući,i isti dan mi je sila invalidnina.Oćuli ja sad kad sam napravio zaš.rač.moć podignuti? Hvala!
 11. Kredit

  Poštovani! Jutros bio u fini i otvorio zaštićeni račun!pitanje! Mister-X zašto ne misliš da je pametna ideja da moja majka prepiše moj dio sinovcu? Bojim se ako nešto nasljednim da će uzet banka!
 12. Kredit

  Hvala! Idem sutra u finu da se raspitam o stečajnom postupku! Javim se. Poz.!
 13. Kredit

  Primio sam u prošli petak obavijest o fine da me blokirala Erste banka po zadužnici.znači li to da će brzo i plava koverta od j.b.? Hvala.
 14. Kredit

  Hvala Borbena7.molim vas recite mi kad bi mi mogla stići ovrha od javnog bilježnika plava koverta? Koliko će proći vremena? Hvala.
 15. Kredit

  O.k.hvala na savjetu! Javim se ako budem imao pitanja!
 16. Kredit

  Poštovani Mister-x znači moram na finu predat zahtjev o stečaju? A mogu li ja svoje nasljedstvo prenijet na drugu osobu npr.na svog sinovca?i hoće li njega išta teretiti za moj dug ako to napravim? Molim odgovor? Hvala!
 17. Kredit

  Imam sve skupa 70.000.kn.plaćam samo ovi kredit što imam administrativnu zabranu njega imam još 30.000.za vratit.sveukupno duga 100.000.kn.! A kako taj stečajni postupak pokrenut? Hvala.!
 18. Kredit

  Lipamala.moš li mi odgovorit što mi je sad raditi.stvarno nisam u mogućnosti da išta platim.molim savjet od poznati forumaša Hvala!!
 19. Kredit

  Poštovani Ruby.u mene je mirovina 2.400.kn.a već mi odbija za jedan kredit 661.kn.a što se tiče nekretnina i pokretnina nemam ništa na sebi sve je na majci.ako mi možete odgovoriti što će sad bit i što mi je činiti? Hvala.
 20. Kredit

  Poštovani.danas mi fina poslala obavijest o blokiranom računu.blokirala me Erste banka jer nisam platio 2 rate.e sad me zanima kad će mi poslat ovrhu.? Molim nekog ko zna da mi odgovori.nemam na sebi ništa od pokretnina ni nekretnina samo ovu mižernu braniteljsku mirovinu koja je već opterećena kreditom.hvala!
 21. Kredit

  O.k.hvala drot13
 22. Kredit

  Hoću,provjerit ću.hvala drot13. Samo mi recite jel ja mogu otvoriti zaštićeni račun odma čin me blokiraju? Hvala.
 23. Kredit

  Poštovani.juče gleda na netbanking i račun mi blokiran.a znam da sam bio u kašnjenju 1.rate kredita. Molim savjet što mi je raditi? Lipamala znaš li ti? Hvala.
 24. Kredit

  Hvala Lipamala!
 25. Kredit

  Poštovani! Hoće li meni banka blokirat račun pošto sam u kašnjenju jedne rate? Hvala!
×