Jump to content

Peksa5555

Korisnik
 • Broj objava

  167
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Peksa5555

 • Rang
  Iskusan

Nedavni posjetitelji profila

934 pregleda profila
 1. Povećanje invalidnine HRVI-a

  Da
 2. Kredit

  Hvala Borbena7! Ma samo još kad me počnu zvati ovi iz agencija za naplatu potraživanja oni su brate naporni. A reći ću im samo pisanim putem kontakt i amen! Neki su zvali na mob.moj broj,ali sam blokira nepoznate brojeve koji mi nisu u imeniku moba.u jedno poslijepodne 4.puta su zvali sa 4.različita broja 095 Svi ti brojevi su blokirani! Ne mogu još otvorit osobni stečaj treba bit blokiran 3.miseca.
 3. Kredit

  Oću.! Srediti ću vlasništvo. Dao mi je Mister-X dobar savjet.A hvala i tebi na dobrim savjetima,i svima na legalisu! Puno ste pomogli. Javim se kad budem imao neko pitanje! Poz.!
 4. Kredit

  O.k hvala na odgovorima. Borbena7.! Ja sam se sa njima pokuša dogovoriti prije ovrhe na20.dana Iša u banke di sam dužan da napravimo reprogramiranje i manja rata.još im kažem da mi mala mirovina. A oni meni kako nema šanse za nikakav dogovor,još im kažem da sam hr.branitelj.i ništa nema dogovora. Ja im na to kažem nek me tuže.!
 5. Kredit

  A nemam ništa na sebi ni pok.ni nek.! Kako će teći dalje i kad će predložit promjenu predmeta.? Hvala!
 6. Kredit

  Poštovani forumaši !imam jedno pitanje u vezi moji kredita i ovrha na njima u fini. Možete mi reći koliko će vremena stat ovrha na tekućem računu i oče li se što promijeniti? Hvala!
 7. Kredit

  Pročita sam por. Bio sam danas u fini i napravio zaštićeni račun i za mirovinu i za inalidninu.
 8. Kredit

  Evo vama moj. iivkovic077@gmail.com Molim pomozite sa savjetima! Hvala!
 9. Kredit

  Na koji mail?
 10. Kredit

  Uf.Što me obradovaste. Ne mislim prodavati kuću.ić ću na stečaj potrošača.nadam se da ću se dogovoriti sa bankom vansudski! I molit boga da majka što duže poživi. Niste mi rekli mogu li sad kad imam zaštićeni račun podignut invalidninu što mi je sjela 14.ovoga mj. Hvala!
 11. Kredit

  Hvala na odgovorima! Molim može savjet što da radim? I još jedno pitanje.14.ovoga mjeseca mi je blokiran tekući,i isti dan mi je sila invalidnina.Oćuli ja sad kad sam napravio zaš.rač.moć podignuti? Hvala!
 12. Kredit

  Poštovani! Jutros bio u fini i otvorio zaštićeni račun!pitanje! Mister-X zašto ne misliš da je pametna ideja da moja majka prepiše moj dio sinovcu? Bojim se ako nešto nasljednim da će uzet banka!
 13. Kredit

  Hvala! Idem sutra u finu da se raspitam o stečajnom postupku! Javim se. Poz.!
 14. Kredit

  Primio sam u prošli petak obavijest o fine da me blokirala Erste banka po zadužnici.znači li to da će brzo i plava koverta od j.b.? Hvala.
 15. Kredit

  Hvala Borbena7.molim vas recite mi kad bi mi mogla stići ovrha od javnog bilježnika plava koverta? Koliko će proći vremena? Hvala.
×