Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Veca veca

Korisnik
 • Broj objava

  1
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Veca veca

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

217 pregleda profila
 1. Zabrana ulaska u EU

  Uhvacena sam na radu na crno u Njemackoj i dobila sam zabranu za EU 2 godine i 1000 eura kazne..zalila sam se na odluku ali moji papiri su kasno stigli tako da sam nakon nekog vremena pozvana na sud na koji se nisam odazvala( porodicni problem),poslije tog vise nista nisam dobijala od papira iz Njemacke...kazna mi je istekla prije par dana pa me zanima da li moram imati kakav papir ako bih krenula u koju stranu zemlju..drzavljanka sam BiH..hvala
×