Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

jimmy 1

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Croatia osiguranje isplata štete na automobilu

  Poštovana, s obzirom da imam slučaj gotovo identičan Vašem zanima me je li obrađen Vaš odštetni zahtjev, odnosno je li izvršena uplata na račun na koji imate punomoć. Hvala na odgovoru.
 2. isplata oročenog depozita

  Banka je odobreni kredit umanjila za iznos depozita.
 3. isplata oročenog depozita

  Upravo sam to i tražio, felixx. Premda u Ugovoru samo stoji da se "depozit isplaćuje deponentu po isteku oročenja", oni sada govore da to jedino može biti uplaćeno preko tekućeg računa, a ne na ruke.
 4. isplata oročenog depozita

  U Ugovoru o namjenski oročenom depozitu piše da se depozit isplaćuje deponentu po isteku oročenja, ali uz uvjet da je kredit otplaćen u cijelosti. Način isplate nije naveden, ali je rečeno da se može podići u gotovini.
 5. Poštovani, Uskoro cu otplatiti jedan nenamjenski kredit po kojem kao sredstvo osiguranja imam oročeni depozit kojega mogu koristiti nakon konačne otplate kredita. Prilikom sklapanja ugovora, a i prije par mjeseci u poslovnici banke, mi je bilo rečeno da mi taj depozit može biti isplaćen u gotovini na šalteru banke i zbog toga nisam htio prebiti zadnjih nekoliko rata kredita tim depozitom. Međutim, sada mi u banci tvrde da mi depozit ne mogu isplatiti u gotovini nego će mi ta sredstva uplatiti na moj tekući račun koji također imam u toj banci i koji mi je, naravno, blokiran tako da taj novac kojega čekam k'o ozebli sunce neću ni vidjeti. Zanima me da li ta odluka o isplati depozita na tekući račun ili isplata u gotovini ima ikakve veze s Ovršnim zakonom ili to ovisi o dobroj volji pojedine banke. Hvala!
×