Jump to content

netko001

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je netko001 objavio

  1. Pozdrav zanima me sljedece, imam ovrhu od tvrtke koju sam imao prije u iznosu od xy tis kn, ono sto me zanima dobio sam punomoc od majke po njenim racunima e sad isto tako sam dobio karticu na svoje ime za raspolaganje racunom od majke, pitao sam u banci mogu li slat novac na svoje ima po ibanu majke ako imam punomoc odgovorili su mi da je to naravno moguce. Zanima me mogu li na taj racun trazit isplatu place, posto on nije blokiran?! Znaci na svoje ime jel.
  2. Pozdrav, prvenstveno svima sretan Božič i nova godina, imam novosti, znaći gore navedeni su me ovršili prije nekih 10 tak dana, za dobar iznos, međutim ono što je bitno ja nisam dobio nikakva riješenja niti išta već sam samo poslao upit na odvjetnička društva na što su mi rekli samo da su pokrenuti ovršni postupci od strane operatera, ali ja nisam doma nit dobio riješenje niti išta?! Dali ima smisla išta po tom pitanju slat upit na sud ili ne? Mislim ima li koristi dali se tu išta može napraviti ili ne? Uredno kad se logiram na e građanin vidim novi redosljed naplate i to iznos za izvrnuti se! Unaprijed Vam hvala lp
  3. Pozdrav htio bih Vas pitati dali znate nakon koliko nastupa zastara za pravomočnu ovrhu koju sam dobio prije sigurno više od 3 godine od Tele2 telekomun. operatera..A ona još aktivno stoji na računu... što ućiniti ?? Dali je nastupila zastara? Nema ni puno sredstava ali sam uvjeren kako je davno nastupila zastara.. Cca 2700kn Drugo pitanje jeste da sam dobio otkaz gdje sam radio već dosta dugo i naravno imao sam doma Net max tv i mobitel za sebe i ženu i sada sam dobio ovrhu od 16.000 i 6500kn za to oboje od XXXX odvjetničkog društva, pokušao sam poslat mail vlasnicima što sam i napravio i zamolio ih da mi ne ovrše račun da bih to u mj ratama otplaćivao ako je moguće ali naravno nema nikakvog odgovora... Što sad ovrha će sjest na račun?? Kako bar napraviti da mi ne legne na račun nego da je plaćam u ratama? Dali je to moguće sa sudom dogovorit ili ne? Što mi Vi savjetujete.. Hvala Vam unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija