Jump to content

Nemojme

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Nemojme objavio

  1. Hvala lijepa. Samo mi nije jasno kojim bivsim propisima, Zgrada izgrađena prosle godine, zar se tako brzo propisi mijenjaju?
  2. Ne znam čemu uopće služi ova stranica kad nitko ne daje odgovore 🙄😏
  3. Bolje nemoj jer ti sigurno neće priznati trosak, jer su to sve gladnjaci koji misle da su im podstanari dužni uredjivati stan a oni samo čistu lovu brati. Nama je jednom curio vodokotlic jer je vec bio dotrajao, iz doba prije Krista, pa ga nisu htjeli promijeniti kao to je naša dužnost. Mi se zainatili pa nismo htjeli ni mi. Kad su se susjedi ispod počeli njima žaliti da im je procurilo onda su tek kupili
  4. Pozdrav, zanima me koliko je sigurna kupovina stana kojem u ZK izvatku nije navedeno da je izdana uporabna dozvola nego izvjesce nadzornog inženjera? U gruntovnici kažu da to izvješće služi umjesto uporabne, u banci koja stavlja hipoteku (stambeni kredit) je isto to dovoljno, no jesam li ja kao kupac siguran?
  5. Felixx kad si podstanar i 200 kn ti je puno... A još više ako te stanodavac (koji praktički leži na parama) drsko uvjerava da sve popravke u stanu snosi podstanar jer "tako je svugdje"
  6. Pozdrav. U iznajmljenim stanu u kojem smo već nekoliko godina pokvario se vodokotlic. Tko snosi troškove popravka/zamjene istog? Najmodavac ili podstanar? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija