Jump to content

Kristijan30

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Dali da sam napravim popis imovine ili će netko doći to odradit? Dali ću dobiti kakvu pismenu obavijest ili? Nije mi jasan cjelokupni postupak
  2. U postupku sam ovrhe na pokretninama i promjenio sam adresu. Zanima me dali moram dobiti obavijest o provođenju ovrhe na novoj adresi ili da jednostavno sam obavijestim sud?
  3. A ono, dug je cca 40 000kn, neznam šta bi morali uzet da se naplate... A plaća mi je opterećena alimentacijom narednih 10 godina tako da... Razmišljao sam i o bankrotu ili o promjeni adrese...pa opet o promjeni adrese... pa nema baš dugo do zastare. Neznam, nisam pametan, da jesam, nebi ni imao taj dug, ali šta je tu je. Ima tko savjet?
  4. Čini mi se da samo prijeti jer me svakih mjesec dana zove i pita me za adresu, čak mi je zvao i bivšeg poslodavca da mu on kaže gdje živim...
  5. I ako se to dogodi da dođu, dali ja moram biti prisutan ili će to "odradit" bez mene?
  6. Presuda(ovrha)je pravomocna od 2011. godine. Do sada se nije platila ni lipa duga... Postoji li kakva zastara?
  7. Živim kod prijateljice, u njezinom stanu i adresa na osobnoj mi glasi na taj stan... Blokiran sam a vjerovnikov odvjetnik mi prijeti ovrhom na pokretninama vlasnika stana, u ovom slučaju frendice. Jel moguće da netko dođe ovršit nju zbog toga što živim kod nje? Napominjem da ja nemam ni tv.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija