Jump to content

IVANA JOSIPOVIC

Korisnik
 • Broj objava

  7
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Prijem vježbenika u sudove i državna odvjetništva - kako se pripremati za testiranje?

  Ja sam sad nekog drugog dobila tko zna..kaze izabrane osobe su kontaktirane jos prosli tjedan i duzni su dostaviti potrebnu dokumentaciju-originale dokumenata i uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti,kao i o nekaznjavanju..a oni sa sudovima provjeravaju postoje li ostale zapreke za prijam..ako vas/nas nije nitko zvao,nazalost to je to.. mozda jos postoji sansa ako netko odbije ili se nesto trece dogodi..ali ta zena je prije godisnjeg navodno nazvala sve kandidate koje je trebala
 2. Prijem vježbenika u sudove i državna odvjetništva - kako se pripremati za testiranje?

  Nista mi vise nije jasno..
 3. Prijem vježbenika u sudove i državna odvjetništva - kako se pripremati za testiranje?

  UREDBA O RASPISIVANJU I PROVEDBI JAVNOG NATJEČAJA I INTERNOG OGLASA U DRŽAVNOJ SLUŽBI Provjera nepostojanja zapreka za prijam u državnu službu i uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti Članak 18. Izabrani kandidat pozvat će se da u primjerenom roku, a prije donošenja rješenja o prijmu u državnu službu, dostavi uvjerenje nadležnog suda da se protiv njega ne vodi kazneni postupak, uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta i izvornike drugih dokaza o ispunjavanju formalnih uvjeta iz javnog natječaja, uz upozorenje da se nedostavljanje traženih isprava smatra odustankom od prijma u državnu službu. Nakon izbora kandidata, a prije donošenja rješenja o prijmu u državnu službu, državno tijelo koje je raspisalo javni natječaj provjerit će po službenoj dužnosti nepostojanje ostalih zapreka za prijam u državnu službu iz članka 49. Zakona o državnim službenicima i o tome pribaviti potrebne dokaze. Troškove izdavanja uvjerenja o zdravstvenoj sposobnosti snosi državno tijelo koje je raspisalo javni natječaj. U slučaju opravdanog razloga, rok za dostavu isprava iz stavka 1. ovoga članka može se produžiti, ali najviše za tri dana. Provjera nepostojanja zapreka za prijam u državnu službu i uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti Članak 18. Izabrani kandidat pozvat će se da u primjerenom roku, a prije donošenja rješenja o prijmu u državnu službu, dostavi uvjerenje nadležnog suda da se protiv njega ne vodi kazneni postupak, uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta i izvornike drugih dokaza o ispunjavanju formalnih uvjeta iz javnog natječaja, uz upozorenje da se nedostavljanje traženih isprava smatra odustankom od prijma u državnu službu. Nakon izbora kandidata, a prije donošenja rješenja o prijmu u državnu službu, državno tijelo koje je raspisalo javni natječaj provjerit će po službenoj dužnosti nepostojanje ostalih zapreka za prijam u državnu službu iz članka 49. Zakona o državnim službenicima i o tome pribaviti potrebne dokaze. Troškove izdavanja uvjerenja o zdravstvenoj sposobnosti snosi državno tijelo koje je raspisalo javni natječaj. U slučaju opravdanog razloga, rok za dostavu isprava iz stavka 1. ovoga članka može se produžiti, ali najviše za tri dana.
 4. Prijem vježbenika u sudove i državna odvjetništva - kako se pripremati za testiranje?

  Meni sad kazu iz Ministarstva da nikoga nisu obavjestavali ni kontaktirali..da je u tijeku provjera kandidata pred sudovima..ne razumijem? ima li tko drugaciju informaciju?
 5. Prijem vježbenika u sudove i državna odvjetništva - kako se pripremati za testiranje?

  Cestitam ☺️ Jesu jos nekoga kontaktirali?
 6. Prijem vježbenika u sudove i državna odvjetništva - kako se pripremati za testiranje?

  Da,saznala sam i ja da se ceka odobrenje Ministra..a onda ce se tek moci pisati rjesenja..
 7. Prijem vježbenika u sudove i državna odvjetništva - kako se pripremati za testiranje?

  Jel netko bio na testiranju i intervjuu pa da sad ceka rjesenja?
×