Jump to content

legalno_1

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala Vam na odgovoru, ali u maticnom uredu su nas odbili kao i u drzavi pokojnika. I rekli su da ne mozemo podignut nego nasljednik koji to ne zeli
  2. Ja ne mogu pokrenut ostavinski postupak nego osoba koja ne zeli stupit u kontakt. A ta ista osoba ne zeli pokrenut ostavinsku raspravu. Za pokretanje razgvrnuca suvlasnistva da li je potreban odvijetnik ili to mogu sam pokrenut?
  3. Postovani, Mene interesira postupak kako da se to sve pokrene. Sto moram sve poduzeti? Da li ima smisla i koliko bi to otprilike financijski kostalo i koliko bi vremena oduzelo. Jer ta osoba ta koja ne zeli komunicirati tj osoba koja taj dio zemlje treba nasljediti, ne zeli pokrenuti ostavinsku i zato mi dijelimo zemljiste s preminulom osobom. I ne znam sto napraviti. Pokretanje razgvrnuca? Da li sud sam parcelizira taj dio ili mi mozemo sami? jer osobu koja ne zeli sa nama stupiti u kontakt ne interesira nista vezano za zemljiste.. Ili postoji kakav postupak u kome ako se ne odazove ta osoba da se izvrsi razgvrnuce bez nje kao i parcelizacija?
  4. Zamolio bih Vas da mi pomognete. Vecinski sam vlasnik zemljista i zelim se odvojiti od drugog vlasnika koji je upisan u vlasnicki papir kao i ja. Znaci ja posjedujem u vlasnickom papiru 870/900 a drugi vlasnik 30/900. Drugi vlasnik koji posjeduje manji dio 30/900 je pokojni, a treca osoba koja zivi u drugoj drzavi jos nije zemljiste prepisala na sebe, odnosno nije pokrenut ostavinski postupak i ta osoba se ne zeli javiti niti komunicirati kako bi rijesili problem. Ta treca osoba ne zeli dio zemljista prepisati na sebe. Sto ja moram napraviti kako bi se odvojio od drugog pokojnog vlasnika na vlasnickom papiru? Koji nacini postoje kako bi riješio problem bez navedene trece osobe?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija