Jump to content

Deaandrea123456

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ne..nema punomoc.ja sam isla na registraciju. Opomene su od kazni za parking, a ne za voznju..ove za voznju sam poslala podatke o vozacu. Ustvari, mogu ga samo privatno tuziti...a to iziskuje jos financija...znaci..dogovor i nikad se vise ne dovesti u ovu situaciju.(a i rega ce uskoro) A jesam naiva... Hvala vam na odgovorima.
  2. Ja sam njemu posudila kes za kupnju auta. Znaci..sebe zaduzila i dala njemu.ja otplacujem kredit.nije leasing vec imam obicni kredit u banci. Vozilo je kupljeno tim novcem i glasi na moje ime dok se kredit(moj/njegov) ne otplati. Nadam se da sam pojasnila barem malo.
  3. Auto koji glasi na mene,vozi druga osoba.(posudila novac) Kad se otplati, prebacit ce se na vozaca. Problem je u tome sto zadnjih godinu dana kasni sa placanjem i onda ja moram otplacivati. Da ne pricam da mi stizu kazne i opomene pred ovrhu na kucnu adresu.Pokusala sam razgovorom, molila medutim nista ne pomaze..svaki mjesec nesto malo plati ,vjerojatno da ga ne pitam vise nista,ali dug se ne vraca.mislila sam i prodati vozilo pa podijelimo, na ono sto je ostalo za otplatiti, a ostatak, (ako ga bude)nek sebi zadrzi.ne zeli ni cuti. Zanima me gdje mogu saznati koliko kazni ima na tom vozilu i da li mogu otici na policiju i prijaviti ga jer ne mogu financirati vise njegove troskove i dugove?ili privatna tuzba? Hvala na odgovorima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija