Jump to content

Ivonadbk

Korisnik
 • Broj objava

  7
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Eos matrix

  Nije veci, manji je nekih 1.000,00 kn, sto je ultra cudno. Plus sa zadnje strane rijesenja troskovi JB i kojekakvi drugi
 2. Eos matrix

  Moze li mi jos netko dokucit logiku ovog dijela s kamatama koje su nadovezali?
 3. Eos matrix

  Odnijet cu direktno kod JB u utorak, svakako sam u Zgu onda, da imam sigurost da je zaprimljeno. Hvala vam svima na trudu i odgovorima!
 4. Eos matrix

  Žalbu ulažem javnom bilježniku koji je pokrenuo postupak?
 5. Eos matrix

  Hocu, hvala Vam lijepa. Mozete li mi jos samo jednu stvar pojasniti. Naime, u razgovoru s agentom u T Comu, spomeno je kamata u iznosu 16 kn mjesecno, i to je navodno uracunato u taj ukupni dug kojeg sam uplatila. Na rijesenju pisu zatezne kamate za veljacu tipa 33 kn, ozujak 33 kn, onda za svibanj oko 100 kn, lipanj 1000 i nesto kuna, srpanj nesto malo i kolovoz oko 4.000,00 kn. Nije mi nikako jasno otkud njima te kamate ako su oni taj dug preuzeli tek u rujnu?
 6. Eos matrix

  Poštovani, molim Vas za savjet. Imala sam dug prema T Comu od nekih 7.000,00 kn i oni su meni u rujnu ove godine poslalitocan iznos duga kojeg sam ja u studenom uplatila na njihov racun, da bih jucer zaprimila od Eos matrixa i javnog biljeznika zaprimila prijedlog i rijesenje za ovrhu na iznos od 6.500,00 kn. Zvala sam u T Con da bi mi oni rekli da su moj dug prodali Eosu 20.rujna ove godine. Na rijesenju mi pisu zakonske zatezne kamate pocevsi od veljace do kolovoza. U T Comu mi je receno da je moja uplata proslijedjena Eosu. Meni nije jasno zasto ovrha i sto mi je ciniti dalje?
×