Jump to content

Ivonadbk

Korisnik
 • Broj objava

  15
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Eos matrix

  Evo mali update. Bila sam kod odvjetnika, on je savjetovao da ne idem na sud, da ce ih kontaktirat i vidjet sto i kako traze, on je izracunao po svim papirima da im jedino jos kamatu trebam platit. Danas su kontaktirani i izracunate kamate, to je odmah placeno i dosla je potvrda mailom od njihovog odvjetnika da je ponisten prijedlog i da povlace tuzbu. Tako da je tu prici kraj, nadam se iskreno. Hvala vam svima na detaljnim odgovorima i strpljenju!
 2. Eos matrix

  Hvala Vam!
 3. Eos matrix

  Ok, hvala Vam puno! Javim rezultat nakon rocista!
 4. Eos matrix

  Evo se javljam opet Sto sad kad odem na to rociste? Trebam li nosit sto sa sobom od papirologije? Odvjetnik da ili ne? Hvala Vam!
 5. Eos matrix

  Aha, ok, hvala Vam puno na objasnjenjima i pomoci! Vjerojatno cu vas peglat opet kad stignu drugi papiri ?
 6. Eos matrix

  Potkrijepila sam prigovor kopijama uplate i prepiskom razgovora sa T Comom. Samo je ovo stiglo prosli tjedan. Mozda malo blesavo pitanje, sto se događa ako Eos ne napravi nikakvu podnesku u tom roku? I dalje idemo na rociste? I jos jedno pitanje u nadi, kolike su sanse da povuku tuzbu?
 7. Eos matrix

  Pozdrav, evo mene opet. Konacno stiglo od suda rjesenje. Moze li mi netko pojasniti koji je iduci korak? Sto se sad događa? Hvala!
 8. Eos matrix

  Nije veci, manji je nekih 1.000,00 kn, sto je ultra cudno. Plus sa zadnje strane rijesenja troskovi JB i kojekakvi drugi
 9. Eos matrix

  Moze li mi jos netko dokucit logiku ovog dijela s kamatama koje su nadovezali?
 10. Eos matrix

  Odnijet cu direktno kod JB u utorak, svakako sam u Zgu onda, da imam sigurost da je zaprimljeno. Hvala vam svima na trudu i odgovorima!
 11. Eos matrix

  Žalbu ulažem javnom bilježniku koji je pokrenuo postupak?
 12. Eos matrix

  Hocu, hvala Vam lijepa. Mozete li mi jos samo jednu stvar pojasniti. Naime, u razgovoru s agentom u T Comu, spomeno je kamata u iznosu 16 kn mjesecno, i to je navodno uracunato u taj ukupni dug kojeg sam uplatila. Na rijesenju pisu zatezne kamate za veljacu tipa 33 kn, ozujak 33 kn, onda za svibanj oko 100 kn, lipanj 1000 i nesto kuna, srpanj nesto malo i kolovoz oko 4.000,00 kn. Nije mi nikako jasno otkud njima te kamate ako su oni taj dug preuzeli tek u rujnu?
 13. Eos matrix

  Poštovani, molim Vas za savjet. Imala sam dug prema T Comu od nekih 7.000,00 kn i oni su meni u rujnu ove godine poslalitocan iznos duga kojeg sam ja u studenom uplatila na njihov racun, da bih jucer zaprimila od Eos matrixa i javnog biljeznika zaprimila prijedlog i rijesenje za ovrhu na iznos od 6.500,00 kn. Zvala sam u T Con da bi mi oni rekli da su moj dug prodali Eosu 20.rujna ove godine. Na rijesenju mi pisu zakonske zatezne kamate pocevsi od veljace do kolovoza. U T Comu mi je receno da je moja uplata proslijedjena Eosu. Meni nije jasno zasto ovrha i sto mi je ciniti dalje?
×