Jump to content

dado100100

Korisnik
  • Broj objava

    21
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

477 pregleda profila
  1. znači jedina opcija preko advokata???
  2. Oprostite može još jedno pitanje dali ja mogu staviti novce na zaštičen račun.jer tako i plaču primam jednu trečinu mi nosi ovrha a 2/3 mi ostaje. Hvala !
  3. Imam povjerenja jer to mi je i susjed i prijatelj.On me zastupao i na prvom ročištu i sad če na drugom za 14 dana.Vjerujem čovjeku samo pitam dali može iči na njega buduči da me on zastupa? Ili moramo praviti neki ugovor?? Jer on ima punomač da me zastupa.
  4. Hvala puno.A dali ja mogu staviti novac na odvjetnika budući da me on zastupa. ?
  5. Rasprava je za 14 dana ali znam koji je moj dio i koliko novaca.Nije nešto puno samo me zanima dali ja mogu odreći se novca u korist npr. oca. I nakon koliko dana se smije taj novac u banku otići podići.Radi se o cifri oko nekih 32000 kn. Nešto u valuti a nešto u kunama.Hvala.
  6. Pozdrav.Nasljedio sam neku zemlju i nešto para u devizama a nešto u kunama.Nakon koliko vremena od završene ostavinske smijem otići na banku dignuti svoj dio.I dali ja mogu kod Bilježnika dati izjavu da želim da te pare idu na ženin ili očev račun buduči da ja na svom računu imam neke prometne ovrhe da mi fina ne odnese.Da napomenem da ni supruga a ni otac nisu stranke u postupku Hvala!
  7. Oprostite prvi put pišem žalbu u utorak mi je zadnji rok da je predam.Budući da je ovo prekršajni nalog gdje da to predam na Muo ili prekršajni sud.I dali moram iči osobno ili predati na poštu??? Unaprjed hvala.
  8. dobio sam Prekršajni nalog. Puno hvala na odgovoru
  9. kad su me zvali u P.P da slikaju auto i nakon razgovora s policajcem koji je uslikao auto rekao mi je gledat ču ovu kaznu za bjeg poništiti jer se vidi da si im dao br. mobitela preko kojeg sam te i ja dobio. Jer kako bi inače znao br da ga nisam dao. ali izgleda da se predomislio kad je došla ovakva presuda. Usput imam par svjedoka da sam sjedio čekao i razgovarao s temeljnom
  10. Pojma nemam uvjek ima ljudi koji ne gledaju svoja posla nego glume kamere po prozorima. Predpostavljam tko je ali ne mogu ništa.
  11. Znam da ide debela zabrana i o.k kriv sam ali stupu nije apsolutno ništa a niti sam otišao s mjesta"nesreće". Hvala puno na savjetu ..
  12. pa mogu ja slikati stub ali ne postoji šteta na stubu..???
  13. Dobro večer! Dana 24.5.2017. god vozio sam auto pod zabranom. Naslonio sam se svjetlom na stup od elektre.Na stupu nema nikakvih oštečenja jedino je meni branik malo napukao. Kako je to jednosmjerna uska ulica ja sam s autom otišao 30 metara dalje i sjeo u kafić na kavu s prijateljem.Nakon 20 min dolazi policija ja kad sam ih vidio prišao sam im i rekao da sam ja taj koji je taknuo stup.Oni su mi rekli da budući da nema neke štete da su oni temeljna policija da sačekam prometnu.Pošto sam morao vratiti auto rekao sam da ih mogu sačekati 20 min na što su odgovorili da im dam br mobitela da če oni reći prometnoj da me zovne.uredno sam dao broj sačekao ali prometna nije došla.Otišao sam kući i nije me nitko zvao na telefon 2 dana.Nakon 2 dana zovu me iz prometne policije da dovedem auto da ga poslikaju.Ja kažem na autu je samo malo ogreban branik ništa strašno.oni su inzistirali da ga dovedem na slikanje što sam ujtro i učinio. Nakon slikanja kaže mi policajac zasto sam otisao s lica mjesta.kažem nisam otisao i ispričam mu situaciju na sto on kaže da i meni to čudno jer oni su mi dali tvoj broj.Napisat ču da je došlo do greške jer po ovom vidim da nisi pobjegao. Danas 4.2.2018. mi dolaze 3 kazne. 1.vožnja pod zabranom 5000 kn priznam da sam kriv 2.Izazivanje prometne nesreče 1300 kn mada nije to bila neka prometna jedva sevidi crta na braniku ali ok i tu sam kriv i priznajem 3.bježanje sa lica mjesta što nije istina i ne osječam se kriv za točku 3 Buduči da sam nezaposlen radim povremeno a imam 2 djece što da napravim bar po ovoj točki 3. nikad nisam u životu pisao žalbu kakve su šanse da je uvaže i otprilike koliko če vremena proči dok oni ne odgovore na žalbu. Stvarno napominjem nisam bježao s lica mjesta a ove prve dvije stavke priznajem.Svaki je savjet dobrodošao. HVALA
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija