Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

katasibenik

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Upis vlasništva u posjedovni list

  Čisto da obavijestim, rasprava o PIP-u odrađena, nema roka već je nakon plaćanja sudske pristojbe, predložena uknjižba prava vlasništva. Pozz i hvala na info
 2. Upis vlasništva u posjedovni list

  Hvala na odgovoru. U prijevodu, kad sam ovoliko čekala pričekat ću još malkice. Hvala još jednom.
 3. Upis vlasništva u posjedovni list

  Ispričavam se ako nisam na pravoj temi ali zanima me da li je nakon rasprave o pojedinačnom ispravnom postupku nužan rok od 30 dana? Naime čekam da od zahtjeva do rasprave prođe više od godine dana,tako da me zanima da li je to gotovo ako na raspravi sudski savjetnik ispravi postupak.hvala i oproatite
 4. kupnja kuće koja nije upisana u zk

  Upisani vlasnik je umro, a njegov sin (koji ima btw 80-tak godina) nema rješenje o ostavinskoj ili slično,jedino je spomenuo da su njega braća opunomoćila (!?)
 5. molim za pomoć! kupila bih kuću pokraj moje sadašnje od vlasnika koji nije upisan kao vlasnik u zemlj.knjigama. on ima kupoprodajni ugovor ali je sklopljen sa sinom od pokojnika koji je naveden u knjigama kao vlasnik.taj sin nema rješenje o ostavinskoj, kažu da je on tad opunomoćen od strane svoje braće da sklopi ugovor.i taj sin je osoba starije životne dobi i teško barata pojmovima,isto kao i moj prodavatelj. e sad moje pitanje glasi:ako bi se na račun tog kupoprodajnog ugovora upisao moj prodavatelj, i on meni proda kuću,da li bi ja mogla imati ikakvih probema. napominjem da se i pokojni otac-vlasnik iz z.k. i njego sin isto zovu i prezivaju pa me sud ne bi ni ubrao hvala i čekam odgovor.
×