Jump to content

Vrsi

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Radi se o sprječavanju i neizvršavanju mjera za zaštitu djeteta i maloljetne osobe iz članka 215. stavak 1. KZ/97 na štetu moje djece.
  2. Kazneni postupak je vezan uz prijavu bivšeg supruga da mu onemogućavam viđanje djece od prije nekoliko godina. Sada su djeca već srednjoškolci, a jedan je punoljetan. Spis je dugo bio na Županijskom sudu i nedavno sam dobila rješenje da je moja žalba uvažena, te se predmet zbog pogrešno utvrđenog činjeničnog stanja vraća na ponovni postupak. Nedavno sam zaposlena na određeno vrijeme u centru za djecu s teškoćama i oni bi me zaposlili na neodređeno, a sad ne znam što ću. Teško mi je preživljavat sa troje srednjoškolaca uz zajamčenu minimalnu naknadu i posao mi stvarno treba. Najviše me boli što nisam nikome ništa skrivila, a bivši suprug je to učinio iz osvete. Odkad je uspio da prijavu dovede do suda, više nije zaintetesiran za viđanje djece.
  3. Molim vas pomoć, u slučaju kada osoba radi u školi, a protiv nje se pokrene kazneni postupak, tko obavještava poslodavca o tome? Ima li Sud, odnosno ured za suzbijanje korupcije pri sudu uvid u sve podatke o građaninu tj. osim što ima podatke o postupku koji se vodi protiv građanina, ima li uvid u HZMO i podatke gdje je građanin zaposlen?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija