Jump to content

Mihael12

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Imam sljedeći slučaj: Zaključen je predugovor o kupoprodaji nekretnine ( ja sam prodavatelj), a kupac čeka odobravanje kredita preko APN-a. Ako mu APN ne odobri subvenciju, za isplatu će koristi kredit bez subvencije. Zamoljen sam od kupca ( mlada podstanarska obitelj s malim djetetom) da im nakon što banaka odobri kredit i dok čekaju APN, omogućim da mogu početi s potrebnim radovima na adaptaciji nekretnine kako bi se čim prije mogli useliti. Kako to definirati ugovorom? Napominjem da je kupac voljan izdati bjanko zadužnicu kao osiguranje.
  2. Studentski servis se pravi grbav jer oni kao nemaju na osnovu čega postupiti. Da imaju neisplaćen ugovor, opet student mora preko njih zatražiti ovrhu. Sami ne poduzimaju ništa ( osim uzimanja provizije kad je ugovor isplaćen).
  3. Što se može poduzeti kada poslodavac ne proslijedi ugovore sa studentima u student servis te samim time uskrati isplatu? Radi se o višemjesečnom dugu koji je nastao u skoro dvije godine rada više studenata za poslodavca koji je vlasnik desetak povezanih trgovačkih društava te stalno mulja s uvovorima, a većinu poslova mu odrađuju studenti.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija