Jump to content

BigDaddy2

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Meni bi pak bilo glupo da mi netko nakon x mjeseci kaže "ako je to bila laž, zašto je niste tužili za klevetu". S druge strane, ja se time ne služim i volio bih da i ona shvati da je to protuzakonito. Inače bi mi dovoljna satisfakcija bila da ona prizna KD i izvine se, a da sudac odbaci tužbu radi toga i u rješenju napiše da je priznala laž. Zašto mislite da mi tužba za klevetu ne bi bila od koristi? (vremena za podnošenje još ima)
  2. Prijavio sam suprugu za verbalno nasilje u obitelji, koje nema nikakve veze s alkoholizmom, niti mojim niti njenim. Nakon toga su nju pozvali da da izjavu o okolnostima toga, te je ona, valjda s namjerom da se opravda, izjavila i to.
  3. Moja supruga, uskoro bivša nadam se, pred Centrom za socijalnu skrb iznosi laži da sam alkoholičar i da pod utjecajem alkohola maloljetno dijete prevozim u autu isl., što je čista laž, a pretpostavljam da to radi kako bi stekla eventualnu prednost u postupku određivanja skrbništva. S obzirom da dokaz postoji crno na bijelo (zapisnik CZSS), imam li osnove protiv nje podnijeti tužbu za klevetu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija