Jump to content

Tyson123

Korisnik
  • Broj objava

    16
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Dakle da razjasnimo situaciju,taj drugi svjedok je pao sa 1 gram trave koja je bila ispod kauča i on je najblizi tome bio i pisana mu je prekrsajna prijava,mene ovdje zanima samo koliko mi znaci svjedok na sudu koji ce reci da nije bila moja trava nego od tog tipa cija je stvarno bila,jer kod mene isto nije pronađena trava nego u kušinu od mene cca.1 metar i pisano mi je 19 grama trave jer sam bio najblizi tome.Sada me zanima moze li mi to proci na sudu ako moji svjedoci daju iskaz i kazu da je njegovo bilo da ja nemam veze sa tim.Jer ja sam bio na sudu i rekao da je to od tog treceg tipa jer sam naknadno tek saznao da je njegovo i nisam htio drukat nekog ako nisam siguran cije je...dakle ja sam rekao cije je i moja dva svjedoka ce reci cije je bilo zapravo...kolika mi je mogucnost da me se odriješi krivnje
  2. Dakle to je moja prica sta mi je bilo prije 9 mjeseci. Dakle sada me zanima,dobio je moj svjedok poziv za sud gdje ce naravno reci sve u moju korist i reci cija je marihuana bila.Sada me zanima koliko mi on moze pomoci kada kaze sve kako je bilo i da li postoji mogucnost tu da se oslobodim krivnje?inzistirao sam da se i pozove drugi svjedok na sud,ali on je tu vecer pao sa 1 gram trave(isto nije bilo njegovo nego od tipa cije je) međutim taj drugi svjedok nije pozvan na sud ili ce biti pozvan nakon sta ovaj svjedok da iskaz? Hvala.
  3. A jel mi utječe na sudu svjedoci koji nisu bili tu kada smo prevedeni u postaju?A znali su za tu količinu i čija je
  4. Čekam poziv za sud,ako dobijem na sudu i sve to pobijem što me se tereti?onda mogu upasti nema veze sto ce biti u dosjeu?
  5. Dobio sam prekrsajnu prijavu,zanima me hoce li me to sprijeciti da odem u vojsku?
  6. EDIT: Dobio sam poziv za lijecnicki prije 4 dana.
  7. Dakle to je situacija vec sam par puta pisao neke teme,a sad me zanima sljedece: Dobio sam prekrsajnu prijavu za 19g trave znaci nije kazneno djelo i sad me zanima hoću li moci ici u vojsku jer su uvijeti sljedeci: -punoljetni državljanin RH -zdravstveno sposoban za vojnu službu -da se protiv njega ne vodi kazneni postupak -da nije osuđivan na bezuvjetnu kaznu zatvora za bilo koje kažnjivo djelo u trajanju više od šest mjeseci. -da nije odslužio vojni rok u zemlji ili inozemstvu -da nije podnio zahtjev za otpust ili odricanje od hrvatskog državljanstva.
  8. Pozdrav ekipo dobio sam poziv za lijecnicki pregled 5.2 za Vojsku.Sad me zanima moze li mi se pokazati THC u krvi na tom lijecnickom pregledu ili treba neki specijalni pregled da bih mi to otkrili.
  9. Slazem se sa tobom.Hvala vam,ako jos imate sta za nadodat dobro bi mi doslo.
  10. Uzeo sam odvijetnika samo sam zelio vidjeti vase misljenje.
  11. Cijela situacjja je tu.E sad me zanima dakle ta društvena prostorija gdje smo se nalazili je pod gradom i zanima me da li su policajci trebali donijeti nalog za pretres prostorije,jer nisu nista donijeli taj dan.
  12. Svijestan sam toga,problem je šta bih ja trebao ici u vojsku ja sam voljan platiti kaznu samo da me se ne tereti u dosjeu da je to moje iako nemam nikakve veze sa tim.Kad sam u postaji bio govorio sam cijelo vrijeme da nije moje i da ne zelim da me se tereti za to,ali naravno ne moze moja rijec protiv njihove.Problem je sto i on sam nezna sto bih od sebe bi li preuzeo ili nebi,ova dva momka su sprema svjedociti da je to njegovo,pa ne znam sad ukoliko on ne prizna,a njih dvojica svjedoce da je to njegovo,postoji li mogucnost oslobadajuce presude?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija