Jump to content

Mat9

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Vidim da je tema poprimila opseg sto je dobro,no da se vratim na problematiku.Meni samo ovo djeluje kao slijepa ulica ako stric kaze-na ovu stranu koju ja koristim ne možeš postaviti skelu.Znaci komunikacija između mene i njega ne postoji ja cu je probati oživjeti da nađemo zajednick jezik.A kroz ovo se pokušavam pripremiti na njegovo ne.Da znam šta i kud onda...
  2. Ima li netko ideju kako se postaviti ako mi odbije dati dozvolu za skelu (pravdajuči se npr kako čes napraviti samo gornji kat,kako če to izgledati,kako čemo mi kasnije "spojiti fasadu" i sl gluposti).Odvjetnik,tužba ili?
  3. Stiropor fasada.Zahvaljujem na odgovoru pročitati ču zakon.
  4. Ništa nije etažirano i nemamo nikakav pismeni dogovor oko podjele.Zanima me ukoliko kaže da ne mogu podignuti skelu i krenuti u radove kome da se obratim.
  5. Kuča i dvorište u suvlasništvu dva brata koji ne razgovaraju.U ovom slučaju stric živi u prizemlju a moja obitelj na katu.Stric koristi jednu bočnu stranu i zadnji dio dvorišta a mi prednju i drugu bočnu.Želim obnoviti fasadu na katu pa mi je potrebna skela za radove.Pokušati cu nači suglasnost da podignem skelu oko kuče i napravim željeno.Zanima me ako on to odbije šta napraviti.Pretpostavljam da je dužan dati dopuštenje za skelu,i ako pristane volio bi se napismeno osigurati sa dozvolom za radove.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija