Jump to content

Krkan97

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav. Ovako srigo mi je poziv za sud jos prosli mjesec gdje policija trazi minimalnu kaznu kaznu od 5000kn i zastitna mjera oduzimanja predmeta, poslao sam pisanu obranu te mi je doalo rijesenjen 3 000 plus 150kn troskovi suda i ukoliko se plati u roku 30dana 2/3 sto znaci da sam platio 2150kn. Hvala na pomoci.
  2. Koga da nazovem neznam kome se trebam obratit i dali je policija poslala na sud vec. Jel trebam dobiti jos nesto od policije prije suda?
  3. Hvala dali postoji sansa da mi nedolazi kuci rijesenje od suda i poziv na sud. I po vama koja je kazna s obzirom na okolnosti jer ja sam presto sa konzumiranjem vec neko vrijeme ali taj dam mi je bila takva situacija doma zbog obiteljskih problema da mi je pozlilo i tad sam uzeo travu i kasnije su me uhvatili. Reko mi je inspektor da nece to pisat jer kao neprolazi
  4. Dobio sam potvrdu o oduzimanju cl 58 je zaokruzen al mi je cudno da nisu zaokruzili i prekrsajni, dobio sam papir da ce se protiv mene pokrenit optuzni prijedlog i ono da se odricem branitelja cini mi se. Sakrio sam papire zbog svojih al mislim da je to to ako treba naci cu ih.
  5. Pozdrav. 18.1 oko 23 sata krim policija nas je zaustavila u frendovom autu i pretresli nas i njegov auto te nisu nista nasli u povratku kada sam isao do svog auta su me sacekali i pretresli moj auto te nasli 0.6g trave. Drzali su me cca 2 sata u postaji jer su me stalno ispitivali odakle mi itd. Dobio sam potvrdu o oduzimanju predmeta cl 58. Sad me zanima sljedece sto me tocno ceka i kada bi trebao dobiti poziv jer idem na sezonu za manje od dva mj i ako poziv nedode u tom roku sto mi je raditi? Zvati njih i pitati za odgodu dok se nevratim jer vjerujem da ce mi lupit vecu kaznu ako se nepojavim tj. da postom saljem svoj iskaz. Prvi puta mi je ovo nisam imao problema s policijom dosad, isto tako ce mi biti problem ako dobijem ono odvikavanje kao testiranje svaka 2tj jer tamo gdje idem toga nem a radim prakticki cijeli dan od 9 do 23, isto tako i dobrotvorni rad mi neide u prilog. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija