Jump to content

Sanjinnovi72

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Kuce su napravljene u braku i sve sto je kupljeno je zajednickim sredstvima. Ova kuca u kojoj sam ja jeste ma meni ali ta druga je na njoj.
  2. Supruga i ja smo se sudski razveli. Ona je otisla ziviti kod roditelja a ja sam ostao u nasoj zajednickoj kuci. Imamo jos jednu kucu u kojoj nitko ne zivi, mogla je tu otici ali nije htjela, no ona iz te kuce je odnesla puno stvari. Ne zelim konflikte s njom pa Vas pitam da li ima neki pravni nacin da se ona stopira? Ne bih htio zapecetit kucu jer zimi dodu djeca pa borave tu.
  3. Jos me samo jedno pitanje zanima. Dali postoji rok za tuzbu ili to moze napraviti kad god hoce?
  4. Nije tsko davno bilo. Ima tjedan dana tajo da fizicki jos nije moglo. Pitao sam s obzirom koliko ljidi ima sto su mi pisali u inbox dali je to neki dokaz? I kakve su kazne za to?
  5. Ne tako davno iziritiran prevarama po fb nerazmisljajuci stavio sam post o jednom prevarantu. Ne iz namjere da njega oblatim nego da upozorim druge ljude. Vec je nekoliko puta bio okacen na fb kao prevarant. Ispod slike njegovog profila jedna zena je napisala " prevarantu vrati moj novac", u inbox mi se javili neki ljudi koji znaju sta je sve radio cak su navedena imena osoba. Doticni mi se javio i prijeti tuzbom s tim da mi je rekao da ako sam tako jak sta ne dodem k njemu pa da mu to me kazem. U slucaju tuzbe dali su meni ovo dokazi da je taj covjek ipak van zakona? Dali ova njegova recenica upucena meni se moze tretirati kao prijetnja? I kolika ni uopce kazna mogla biti? Hvala vam unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija